keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Selittelyä

Moi!
Yleensä päivittelen mielelläni blogiin uutta postausta, mutta nyt on vain käynyt niin, ettei ole tapahtunut mitään kummempaa eli en ole jaksanut tehdä postausta pelkistä kuulumisista. Vaikka eilen menin sekä Sateella että Liisillä esteitä niin ei ollut harmiksi kuvaajaa paikalla, joten yhtä ainuttakaan kuvaa tai videota ei saatu. Alkuun menin Sateella toisella kentällä yhtä kavalettia sekä yritän saada laukan pyörimään ja hyvinhän se meni, vaikkakin yhdellä suoralla Sade innostui niin paljon, että otti kunnon spurtin sekä teki pari isoa pukkia perään ja kaiken lisäksi pysähtyi. No arvaatte varmaan mitä siinä kävi... en pudonnut (onneksi) mutta lensin ihan kaulalle. Se näytti varmaan aika huvittavalta, pääsin siis takaisin satulaan ja jatkoin ratsastusta kunnes toisella kentällä loppui estevalmennus ja pääsin sinne hyppelemään ihan kunnon esteitä. Menin ensin muutaman yksittäisen ja sen jälkeen ratana 4 estettä, sarja, okseri ja pysty. Ne oli 60-70cm ja Sade oli ihan innoissaan. Sateen hypyt oli hyviä, mutta sen jälkeen kun menin vielä Liisillä niin se oli melko tahmea, verrattuna Sateeseen. Menin Liisillä yksittäisenä noin 50-60cm pystyä ja okseria ja sen jälkeen vielä saman radan muutamaan kertaan kun Sateella. Tuli muutamia kiertoja esteelle, koska en ohjannut tarpeeksi hyvin, mutta se siitä kertoilusta. Laitan vielä muutaman kuvan, sillä en halua julkaista kuvatonta postausta.


Puunattu Sade ennen ratsastusta.


Okseri, jota hyppäsin Sateella ja Liisillä.

Hieno taivas paluumatkalla kotiin.


Kommentoikaa ja pahoittelen ettei postauksessa ollut sen enempää kuvia :/


4 kommenttia:

  1. Aijaa, siis ei toimi ollenkaa vai? Se näkyy kyllä tosi huonolaatusena ainaki mulla, vaikka en ollukkaan kirjautuneena bloggeriin, hmm.. toivottavasti toimii myöhemmin ;)

    VastaaPoista
  2. Oletko ollu puhelimella vai koneella, en kyllä tosiaan tiedä, miksi ei toimi...?

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..