sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Esteitä Sateella

Moi vaan kaikille!
Kerron ihan lyhyesti loppuviikon tapahtumista, eli torstai-ja perjantaipäivät olin vain koulussa ja kotona, sillä oli kokeisiin lukua jne. Lauantaina sai nukkua pitkään ja mentiin aamupäivästä katselemaan Keravalle estekisoja. Oli muuten jännää ja kivaa katsottavaa. Katsottiin luokat 110cm ja 120cm ja sitten lähdettiin kotiin vaihtamaan tallivaatteita ja syötiin välipala. Lähettiin tallille joskus kolmen maissa äitin kanssa. Käytiin tekemässä sellanen n. 1h 30min maastolenkki. Mä menin Liisillä ja kokeilin sen uutta Barnsbyn estesatulaa, se oli kyllä tosi hyvä. Ja sitten tähän päivään.. oltiin tänäänkin katsomassa Keravalla estekisoja, katsottiin luokka 90cm, joka oli myös kivaa katsottavaa, muutamia tuttuja kasvoja siellä oli kisaamassa. Sen jälkeen lähdettiin tallille ja oltiin siellä noin kolmen maissa. Jaettiin heinät ja tehtiin muut alkuvalmistelut sekä laitettiin kentälle 7 estettä valmiiksi. Sitten oli ratsastuksen vuoro. Hyppäsin tänään nimittäin Sateella esteitä, aloitettiin ensin ihan vain ristikoista, mentiin yksittäisenä ja ratana. Sitten oli vielä 50-60cm pystyt yksittäisenä sekä ratana. Sen jälkeen hyppäsin vielä 70cm ratana ja muutaman 80cm esteen. Oli ihan kivaa ja Sade alkoi menemään ihan hyvin 70cm korkuisissa, mutta 80cm oli jo hieman hankala sille. Ratsastuksen jälkeen korjattiin esteet ja hoidettiin hepat kunnolla. Sade oli niin hikinen, että pesin vielä sienellä hiet pois. Ratsastusta kertyi vähän päälle tunti yhteensä. Siinä se selostus oli ja vielä kuvia.










Ja tyylillä yli (syöksyhyppy) :D




80cm


70cm esterata



Tämmönen postaus tältä erää, 
Kommentoikaa, mitä tykkäsitte!

7 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus, kannattaa kiinnittää huomiota videon laatuun! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja videon laatu on hyvä, mutta harmillisesti muuttuu täällä bloggerissa ihan surkeaksi, osaatko neuvoa millä tavalla videon laadun saisi parannettua muulla kuin, että julkaisee youtubessa vai onko se ainoa vaihtoehto? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teet esim silleen että lataat sen youtubeen, sieltä menet sitten bloggeriin, sitten menet kohtaan kirjoita uusi teksti, sitten painat kohdasta lisää video ja vikana painat youtube videoni! :)

      Poista
  3. Okei ;) voinhan mä sen youtubeen ladata :D

    VastaaPoista
  4. No NYT pitäisi olla parempi laatu, sillä laitoin youtuben kautta :D

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja kuvat ;)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..