maanantai 2. maaliskuuta 2015

Löysäilyä

 Hyvää alkanutta maaliskuuta kaikille!
    Eilen meillä oli aamutalli ja normaalit tallihommat. Saatiin työt suht. koht. kivuitta tehtyä, vaikkakin sää ei ollut mikään miellyttävä, kun välillä satoi jotakin räntää ja sitten taas vettä. Kovasti oli mönkkärin peruuttamisessa ongelmia, kun olen vasta toista kertaa mönkkärin ohjaimissa. Muuten kyllä suoraan ajaminen onnistuu ihan ok. Se vaatii vaan kovasti harjoittelua, eihän sitä muuten voi oppia ;) 

    Aiheesta toiseen... Hommien jälkeen haettiin Voitto harjaukseen ja otettiin piiiitkästä aikaan ohjasajotreenit ja puuhärpäkkeet käyttöön ja hienosti Voitto niiden kanssa meni. Alkaa olla jo poitsu niihin hyvin tottunut. Voiton liikuttamisen jälkeen haettiin vielä Sade pihatosta ja menin vähän aikaa ilman satulaa. Tosin ratsastin noin 25min ja sitten Elinakin kapusi selkään. Alkoi olla muutenkin niin vetelä olo aamutallista, että en mitään "kunnollista" treeniä tehnyt, mutta kuitenkin pääsin Sateenkin kyytiin ja osittain myös huonon pohjan takia ei voi mitään kaahailua harrastaa, joten otettiin vaan rennosti. Sitten vietiin Sade talliin ja pikainen hoito, pihattoon vienti ja kotiin lepäämään. Sori tästä "sekavasta tekstistä", ei oikein ollut hurjaa kirjoitusinspistä, kunhan vaan jotain eilisestä kerroin ja sitten vielä muutama kuva tähän loppuun! Kuvat (C) Elina!













10 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tosi sopivan verran kuvia! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja ihana kun on nyt tällaisia "hyvälaatuisempia" kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä teillä on vielä paljon lunta! Joko teillä on alkanut karvanlähtörumba? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, karvaa lähtee jo reiluin mitoin meidän mustalta Voitolta, Sateelta ei niin hirmuisesti.. ;)

      Poista
  4. Hienoja kuvia! Voi kun itsekin tekisi mieli ratsastaa ilmansatulaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivotaan, että pääset pian takaisin ratsastushommiin ;)

      Poista
  5. Mun mielestä on aika typerää hakea lukijoita facebookin "hevosbloggaajat" ryhmän avulla. "lukija lukijasta" tms.. Jutuilla!
    Säkin vaan liityt kaikkien blogeihin vaikket niitä tykkäisi lukeakkaan, että saisit lisää lukijoita. En tarkoittanut tätä pahalla, mutta ihan oikeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojaa, olen välillä harkinnut lopettavani tuon systeemin, mutta kuitenkin yleensä liityn muiden blogeihin vain mielenkiinnon seurauksena, eli silloin kun jossakin lukee "lukija lukijasta" en heti ajattele, että "Jes, nyt kasvatetaan vähän lukijapiiriäni", vaan enemminkin että "Olisikohan tämä kiinnostavaa luettavaa" jos on, niin toki liityn ja samalla saan uusia lukijoita blogilleni, mutta oikeastaan olet ihan oikeassa siitä, miten turha tämä koko juttu on... Mutta jokaisella on tähän omat perustelunsa miksi tätä menetelmää käyttää. En siis OIKEASTI käytä tätä kuuluisaa "lukija lukijasta" systeemiä pelkästään kasvattaakseni blogini lukijoiden määrää, vaan siksi että muut löytävät näin helpommin blogini ja jos ovat oikeasti halukkaita lukemaan blogiani ja saamaan samalla uuden lukijan niin sitten liittyvät tähän juttuun mukaan, mutta MYÖNNÄN että tätä menetelmää väärinkäyttäessä vain pelkästään huijaa.

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..