maanantai 6. lokakuuta 2014

Linkkaa blogisi osa 2

Eli...nythän on juuri käynnistynyt tämä erikoispostausviikko blogissani ja ajattelin ihan ekana viikon päivänä pistää linkkaa blogisi-postauksen pystyyn. Jos haluat että blogisi arvostellaan, toimi näin:

1. Liity blogini lukijaksi/ tykkää blogini facebooksivusta (huom. jos sinulla ei ole facebookia, niin ei haittaa, kunhan joko liityit lukijaksi blogiini, tai voit tykätä facebooksivusta).
2. Linkkaa blogisi kommentteihin pienen esittelyn kera.

Aikaa teillä on linkata blogejanne 14.10 asti, eli reilu viikko! Ja, kun koittaa linkkaa blogisi- postauksen aika, arvostelen siis kaikki blogit, sekä valitsen joukosta 5 parasta joihin liityn lukijaksi, ellen jo aiemmin ole liittyneenä sekä paras blogi pääsee alimmaiseen gadgettiin nimeltä Suosittelen.


Jos jokin jäi epäselväksi, niin kysy ihmeessä, eikun vaan linkkailemaan!

23 kommenttia:

  1. Mä osallistun! :D
    "Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön arjesta, enimmäkseen hevosharrastuksesta, mutta lifestyle postauksia änkee joukkoon usein"
    http://elinantalleilua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihan ku en tuntis blogias, hyvä, että osallistuit ;)

      Poista
  2. (edelliseen ei tullut esittelyä mukaan)
    http://varjossakasvanu.blogspot.fi/
    Lämminverihevos blogi joka kerto 18-vuotiaan naisenalun lämppäri projektista sekä ainutlaatuisesta ystävästä. 13-vuotias lämppäri ruuna Santtu on ex-ravuri joka aloitti ratsun uransa n. 2vuotta sitten ja olemme edenneet hevosen ehdoin. Pikkuhiljaa eteenpäin mennään vaikka takapakkeja tuleekin joskus eteen, mutta sehän on vain elämää. :)

    VastaaPoista
  3. Oon lukija!
    Blogi on sekoitus hieman lifestyleä ja postauksia ratsastuskoulun tunneista/kisoista ja muista tapahtumista tallilla :)
    www.everyweekwithme.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta Peikin Ratsastuskoulussa. Ratsastan kaksi kertaa viikossa ja blogissa on käynnissä Esittelyssä-osio, jossa paljastan erilaisia asioita itsestäni ja ratsastusharrastuksestani. Postailu on nyt viikon aikana hieman jäänyt, mutta tällä viikolla pitäisi vielä tulla postauksia muutama.

    www.tayttalaukkaaeteenpain.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Osallistun! http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/Mun blogi taitaa ollakin jo sulle tuttu mut, esittelen sen silti: Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Tähtään ensi vuoden, Special Olympicseihin- Los Angelsissa 2015. ^ ^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun osallistuitte, lisää vain linkkailijoita! :)

      Poista
  6. bigdreamsbyoona.blogspot.fi / Heippa! Olen Oona Kettunen, vuonna 1999 syntynyt tyttö. Asun keski-suomessa, tarkemmin jyväskylässä. Tällä hetkellä treenailemme tammani Floran kanssa ahkerasti kohti ensimmäisiä kisojamme. Tulevaisuudessa on sitten tavoitteena kisata ihan kunnolla. Kirjoitan pääasiassa valmentautumisesta ja arjesta 7-vuotiaan puoliveri tamman Floran kanssa. Välillä postauksia tulee myös hevoselämän ulkopuolelta. Tervetuloa seuraamaan matkaani kohti suuria unelmiani! <-- kopioitu blogin esittelystä :) ja lliityin pari päivää sitten lukijaksi!

    VastaaPoista
  7. Oon lukija ja tainnu tykätä facebookissakin. :)

    http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

    14 vuotiaan tytön hevosblogi. Mukana nykyään aktiivisesti 7-vuotias shetlanninponi ja 23-vuotias lämppäri, mutta parin päivän sisällä selviää astuuko kuvioihin uusi kaviokas. Välillä postauksissa esiintyy myös lähitallien muita hevosia.

    VastaaPoista
  8. Olen lukijana ;)

    ☆ Blogi kertoo pääosin 20-vuotiaan järvenpääläisnaisen ja 15-vuotiaan pv-ruunan elämästä, hyvine ja huonoine aikoineen. Mukana vilahtaa välillä lifestyle tyylisiä postauksia, joissa saattaa esiintyä myös kaverit, koira, gerbiilit tai avomieheni. Hyppää mukaan seuraamaan meidän arkea ! ☆

    http://milla--anniina.blogspot.fi/

    Blogissa on tällä hetkellä käynnissä nimikisa, muistathan osallistua ;)

    VastaaPoista
  9. http://melidas.blogspot.fi/

    Kolmen pk-seudulla asuvan tytön lifestyleblogi isoilla kuvilla ja selkeällä ulkoasulla. Päivän asuja, matkustelua, musiikkia, urheilua ja elämää. Welcome!

    VastaaPoista
  10. Olen lukija :)

    http://all-these-ups-and-downs.blogspot.fi/ Blogissa seuraillaan -03 syntyneen eestinratsuponiruunan arkielämää pienellä yksityistallilla. Kilpailemme pääosin esteitä seura- ja aluetasolla, tulevaisuudessa tavoitteena myös koululuokat. Pyrin elävöittämään bloggauksiani lukuisilla kuvilla, että videoilla, sekä satunnaisilla erikoispostauksilla, tervetuloa seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin teitä jo pitkän aikaan seuraillut ja ihana blogi kyllä :)

      Poista
  11. www.crazylifestylealexa.blogspot.fi

    - en tiedä kerkeänkö, mutta:
    Blogia kirjoittelee 14- vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Blogia tähdittää oma hevoseni Piteris, joka on tullut projektina mulle. Nyt on aikaa kulunut jo vuosi takana, ja keväällä olisi tarkoitus aloittaa kilpailu seuratasolla. Täällä pääsette seurailemaan meidän monipuolista toimintaa aktiivisten postausten mukana, joissa on aina mukana hyvälaatuisia kuvia, sekä nykyään pyrin pitämään yhden videon jokaisessa!
    Tervetuloa! - Venla & Piteris

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kerkeää vaikka siihenkin kellon lyömään 00:00 asti :) kiva, ku oot mukana!

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..