perjantai 3. heinäkuuta 2015

Liisiä katsomassa

             Aika se vaan menee niin nopeasti, ettei ehdi tajutakkaan mitä kaikkea edessä voi odottaa. Sain tässä pari päivää sitten kaveriltani Lotalta tiedon, että entinen hevosemme Liisi asustelee nykyään Pikkupihlajassa. Olihan se ihana uutinen, sillä hetkeen Liisin olinpaikka oli kokonaan hukassa ja nyt kun yhtäkkiä tulee kaveriltani tieto, että Liisi onkin siellä niin kyllä, olisi tehnyt mieli hyppiä kattoon. Tietenkin uutisesta innostuneena alettiin selvitellä missä tämä Pikkupihlajan ratsastuskoulu sijaitsee niin juuri mukavasti huomattiin, että Tuusulassahan se. Aika hyvä tuuri kävi, että vielä näinkin lähellä kotoa.

                 Pienten selvittelyjen päästä saatiin tieto, että Liisiä saa käydä katsomassa ja sinnehän me sitten tänään aamuyhdeksältä lähdettiin ajelemaan. Kun saavuttiin määränpäähän, huomattiin, että kenttä oli täynnä iloisia ratsukoita. Siellä oli siis menossa juuri leirikisat ja siellä se Liisi ravaili ja hyppi pientä esterataa. Kun ratsastajat hyppäsivät ratsujensa selästä, vietiin hepat ensin tarhoihin ja sitten laitsalle syömään. Mehän Elinan kanssa mentiin sinne laitsalle ihailemaan kaunista tammuskaa. Tänään vietettiin kuitenkin sellainen "Liisin rapsutus- ja halipäivä" sekä tottakai heiluttiin kameroiden kanssa siellä. Hellettä oli vähän turhankin paljon, kun siellä laitsalla istuskeltiin ja itseltäni pääsi vähän iho palamaan, mutta se kaikki oli sen arvoista. Liisi oli kyllä kokoajan hyvin seurallinen ja vaikka olikin laitsalla niin aina vähän väliä kääntyili meidän luokse rapsutettavaksi. On se Liisi kyllä aina vaan niin kaunis ja valloittava. Mutta tottakai käytetään tilaisuus hyväksi, kun Liisi kerta asustelee sen verran lähelläkin niin saatiin lupa omistajalta käydä vielä toiseenkin kertaan katsomassa Liisiä, eikä pelkästään katsomassa vaan  tällä kertaa myös hoitamassa ja ratsastamassa. Saattekin vielä mahdollisesti toisen "Liisi-aiheisen postauksen" eli jos kiinnostaa kuulla ja nähdä Liisistä lisää niin blogiin ilmestyy reilun viikon päästä postaus siitä.
Kuvia tuli taas jälleen kerran otettua aika mukavasti ja tällä kertaa suurin osa kuvista on omaa kädenjälkeäni, paitsi ne, joissa olen minä niin ne kuvasi Elina.

Liisi- linssilude <3
Välillä se kuitenkin piiloutui ruohon sekaan...
Ja sitten se taas tuli tervehtimään meitä <3
Meijän yhteiskuvista ei oikein tullut mitään, kun eräs kaksijalkainen ei osannut vääntää naamaansa yhtään fiksummin :D Liisi sen sijaan on niin ylisöpönä tässä <3

Oli se kyllä ihanaa nähdä Liisi, kun viimeksi nähtiin se melkein vuosi sitten, kova ikävähän sitä on ollut, mutta nyt tietää kuitenkin, että sillä näyttäisi olevan kaikki kunnossa ja tämä ei jää viimeiseksi reissuksi... Ensi kertaa odotellessa! 


8 kommenttia:

  1. Ai, Liisi oli teijän hevonen!?! Okei, kiva. Mä käyn 2 kertaa Pikkupihlajassa ratsastamassa. Voitas ehkä koitaa sovitaa, seuraava teijän käynti, niin et nähtäis. :) Käyn tallilla Ti- To. :) http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meijänhän se oli ja hyvä idea Jenny, jos vaikka päästäis seuraavan viikon ti tai to käymään (eli ei ens viikko, vaan sitä seuraava) olis kyl kiva nähä sut :)

      Poista
    2. Juu se olisi todella kivaa, nähdä sutkin ja kuula Liisistä hieman enemmän. Se vaikutaa hyvin kivalta tammalta, en ole tosin vielä käynyt sen selässä, mut kaikki jotka sillä on tähän asti mennyt, on hulaantunut siihen. :)

      Poista
  2. Tosi suloinen heppa! Ihana kun sait mennä katsomaan vanhaa heposta! ❤

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Oli varmasti tosi ihanaa nähdä rakas hevonen pitkän ajan jälkeen, kuvissa se näkyy. <3 http://maastoillen.blogspot.com

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..