keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Horse Fair- messut 2015

    Jokainen hevosihminen tietää varmasti, mitkä ovat Horse Fair- messut, eikö? Jos ei, niin TÄÄLTÄ pääset ainakin ensisijaisesti tutustumaan näihin messuihin. Kuten tuossa kuvassa näkyy, niin tänä vuonna ne pidetään 7-8.3. eli kyseessä on tämän viikon lauantai ja sunnuntai. Itse olen kaverini kanssa menossa messuihin lauantaina, sillä se sopii paremmin muuhun aikatauluunkin. 
    Olin tuolla kyseisillä messuilla viime vuonnakin ( Tästä pääset viime vuoden Horse Fair- postaukseeni) ja voin sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt kuinka hienot messut oli kyseessä ja vielä halvalla lipulla. Ainakin silloin ohjelmaan mahtui kaikenlaista kivaa hevosrotuesittelyistä länkkärinäytökseen, jossa oli mm. kuuluisa suomalainen Kari Vepsä sekä esteratsastusnäytöksessä Sanna Backlund. Unohtamattakaan hurjaa määrää erilaisia hevostarvikeliikkeiden kojuja, jotka olivat pullollaan edullisia heppatarvikkeita. Paljon oli katseltavaa viime vuoden messuilla, toivottavasti nytkin. Ainiin, unohdin vielä mainita, että samalla lipulla pääsee katsomaan myös kaikkea muutakin, kuin heppajuttuja.. Tästä alla olevasta kuvasta näkee nuo sinisellä värjätyt laatikot ja nuo ovat siis niitä muita vaihtoehtoja, jonne pääsee tällä samalla lipulla, jos kiinnostusta löytyy. 

    Ajattelin muuten tälläkin kertaa napata kameran mukaan ja kuvailla vähän siellä paikan päällä, niin kysyisin vaan teiltä, että minkälaista postausta te haluaisitte tuolta kerralta nähdä? Nyt teillä rakkailla lukijoillani on vaikutusvaltaa. Jos haluatte, niin voin hyvin kokeilla koota tuosta päivästä jonkin videopostauksen tai MyDay- videon jne., kaikki riippuu nyt teistä? Ehdotelkaa vaan rohkeasti ;)




Onko joku teistä tulossa kenties lauantaina messuille? Jos joku bongaa mut tuolla messuilla niin saa tulla morjenstaa... :)


10 kommenttia:

  1. Olisi kyllä kiva itsekin tuonne päästä, harmi vaan ettei ole ylimääräistä rahaa..
    Olisi kiva nähdä paljon kuvia sekä PITKÄ Myday :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten lippu maksoi vaan 9e (ei mikään paha hinta) ja kiitos ehotuksista :)

      Poista
  2. "Ajattelin tällä kertaa"... Olihan sulla myös viimeksi kamera mukana :D

    VastaaPoista
  3. Me tullaan Tanyan kaa mutta en kyllä tiiä kumpana päivänä!
    Mäki aijon kuvaa siellä!

    VastaaPoista
  4. Minäkin tulen sinne La. Ajattelin myös tehdä pitkän My Dayn. :)

    VastaaPoista
  5. Minä en ole koskaan ollut kyseisillä messuilla enkä tule nytkään sinne, mutta tampereenhevosmessuilla vierailen varmaan tänäkin vuonna, kun ovat niin lähellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en taas koskaan ole tampereen hevosmessuilla ollut, mutta nekin varmasti kivat ;)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..