tiistai 4. elokuuta 2015

LINKKAA BLOGISI! 4-9.8.15

Heipähei!
                 Onpa blogini ollut erityisen tylsä ja vielä koko kesälomana on tullut vain yksi erikoispostaus (toivekuvapostaus), jonka toisen osan piti ilmestyä jo paaaljon aikaisemmin, mutta kun koneessani on vieläkin tämä sama kuvienlisäysongelma, enkä viitsi siskoani kokoajan häiritä lainaamalla konettaan kuvien laittoon, niin ajattelin linkkaa blogisi- postauksen olevan enemmän kuin paikallaan. Itse tykkään hirveästi saada uutta luettavaa, mutta toki myös mukaan tervetulleita ovat myös nykyiset lukijani, eli kaikki, jotka vain haluaa mukaan. Eli tämmöinen leikkimielinen ikään kuin "kilpailu" olisi luvassa, että kaikista linkatuista blogeista valitsen 5-10 parasta arvosteluun pääsevää ja yhden (mielestäni mukavimman ja mielenkiintoisimman blogin) julistan voittajaksi ja palkintona on tekemäni banneri. Nykyään, kun olen ottanut banneripajan kokonaan pois käytöstä, ajattelin aina silloin tällöin palkintona banneria, sillä itse en ala mitään postipalkintoja lähettelemään, joten tämä on ainakin itselleni helppo ja mukavampi tapa palkita voittaja. Tietenkään jos bannerille ei ole tarvetta tai se ei ole mieleesi, niin ei sitä ole pakko käyttää.

Tässä ohjeet osallistumiseen:

1. Ole blogini rekisteröitynyt lukija.
2. Linkkaa blogisi pienen esittelyn kera.
3. Plussia ja miinuksia blogistani.
Näin olet osallistunut "linkkaa blogisi- kisaan" ja aikaa linkata on viikon loppuun asti eli 9.8. voi vielä linkata blogeja, vaikka kello 0:00 asti! :D 

Tässä vielä muutamat banneriesimerkit, joita olen siis tehnyt ;)





Sitten eikun vaan linkkailemaan! :)

31 kommenttia:

  1. http://sabinanponit.blogspot.fi/
    17-vuotiaan tytön elämää 6 hevosen, ja monen muun kotieläimen kanssa. Blogissa kerron 1,5-vuotiaan risteytysori-varsan koututuksesta, ja vanhempien tammojen kanssa puuhaamisesta. Kirjava sakki erikokoisia, näköisiä ja luonteisia hevosia, joten ainakaan ei tekeminen lopu.

    blogisi plussia ovat ehdottomasti banneri, oikeassa sivupalkissa olevat hevosten kuvat joista pääsee hevosten esittelysivulle sekä mukavat postaukset.
    miinusta antaa tuo vanhentunut tieto tuossa oikeassa sivupalkissa tervetuloa-tekstin yhteydessä, sillä linkistä ei pääse mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja muuten kiva, kun huomautit asiasta, en ollut itse edes huomannut asiaa, mutta nyt on korjattu :)

      Poista
  2. http://tessashorselife.blogspot.fi

    17-vuotiaan tytön hevoselämää, omaa eikä myöskään vuokrahevosta ole tällä hetkellä. Kirjoitan siis kavereideni hevosilla ratsastamisista, tulevaisuudessa postaukset tulevat tosin kaikki kertomaan työstäni hevosten kanssa ulkomailla. Aloitin juuri tällä viikolla työt Virossa ja vuodenvaihteessa siirryn ratsuttajan hommiin Kanadaan :)

    Plussaa ehdottomasti tästä upeasta ulkoasusta ja kuvien hyvästä laadusta. Miinuksia en näin suht. uutena lukijana osaa vielä ainakaan sanoa, ihana blogi ja hevoset! :)

    VastaaPoista
  3. sarajakeni.blogspot.fi
    13 vuotiaan ikuisen poniratsastajan treeniblogi, jossa kerron omien sekä muiden hevosten kuulumisia ja niiden kanssa työskentelemisestä.
    Elämässäni on tapahtunut paljon muutoksia(niin ikäviä kuin iloisia) jonka takia blogi on ollut hieman "sekava"
    Nyt kuitenkin yritän taas päästä hyvään kirjoitusrytmiin :)

    VastaaPoista
  4. http://vaikeudetvoittaa.blogspot.fi/?m=1

    Matkalla menestykseen -blogi kertoo 14-vuotiaan tytön hevoselämästä vuokraponi Brincan seurassa. Blogi on ollut pystyssä tämän vuoden alusta asti. Postauksissa järkkärilaatuiset kuvat ja niitä pyrin laittamaan runsaasti. Postailen aktiivisesti 1-3 kertaa viikossa☺

    Plussaa sun blogissa on ihan super hieno ulkoasu ja banneri! Postauksissa hyvä laatusia kuvia :) Miinuksia en uuteena lukijana löytänyt :)

    VastaaPoista
  5. http://h3nski.blogspot.fi/
    Pian 18 vuotta täyttävän ratsastuksenohjaajaopiskelijan kirjoittelua oman hevosen, 10-vuotiaan kimon tamman kanssa touhuamisista. Aina ei mene niinku strömsössä, mutta tavoitteet ovat korkealla. Lokakuussa suunnataan ratsukkona viideksi kuukaudeksi Saksaan treenailemaan. Postaustahti on vaihteleva, sillä elämäni on välillä kovin kiireistä töiden, hevosen ja koulun ympärillä.

    VastaaPoista
  6. niinjoo ja ne plussat ehdottomasti tää blogin ulkoasu, ihan sairaan hieno ja näkee että siihen on panostettu kunnolla.Kauniita, hyvälaatuisia kuvia. Miinuksena nuo hevosten esittelyt, ovat kovin suppeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia ja kiva tietää, olen itsekin miettinyt, onkohan esittelyissä tarpeeksi tietoa.. Mutta asia korjautuu kyllä vielä ;)

      Poista
  7. elamaataallapain.blogspot.fi
    Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön ja 13-vuotiaan trakehner-risteytys ruuna Lucan elämästä. Kirjoitan blogiin paljon ihan vaan meidän perus arjesta, valmennuksista ja kaikista muista touhuiluista, mutta myös kisoista ja muista "arjen kohokohdista". Välillä joukkoon saattaa livahtaa muutama lifestyle postauskin. :)

    Plussat: blogissasi on kiva ulkoasu ja hyviä kuvia.
    Miinukset: olisi kiva jos hevosten esittelyt olisivat kattavammat. (Moni muukin on tainnut kyllä tästä mainita :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täytyypi sitten, kun kerkee niin tehdä asialle jotain :D

      Poista
  8. http://varjossakasvanu.blogspot.fi/

    Vuonna -96 syntynyt hevosharrastaja ja oman hevosen omistava nuori naisenalku kirjoittelee päiväarjestaan 14v lämpöisen kanssa ja nyt kuvioihin tulleesta 12v ylläpito suomenhevosesta.
    Blogi on perustettu vuonna 2012 ja alkumatka oli heikkoa, mutta nyt blogi on aktiivinen ja postauksia tulee kuukaudessa melkein yksi viikossa ellei joskus enemmän tai vähemmän. Yhteistyössä mikroverenkiertoa hoitava BEMER.

    +Hyviä postauksia sopivalla aikajanalla
    +Ihanat ja hlposti luettavissa olevat tekstit ja ihanat kuvat

    -Juurikin nuo mitä on jo sanottu eli vanhentunut tervetuloa teksti-linkki
    -Sekä hevosille kattavammat tiedot olisivat kivat

    Vinkki: some-ikonit voisivat olla muuta kuin harmaita ;)

    VastaaPoista
  9. Bloggaamisen aloittaminen tuskin on enää niin in, mutta kirjoittamani aiheen piirissä ei hirveästi ole tunkua - kirjoitan (tulen kirjoittamaan) nimittäin pääasiassa suht. uuden pv-ruunani tavoitteista vikellyshevosena. Tulemma varmasti tamppaamaan myös koulukentillä. Banneri tulisi (kuten varmaan huomaat) tarpeeseen :P

    http://vaultingknowhow.blogspot.fi/

    Myönnettäköön, että löysin juuri blogisi facebook -ryhmän kautta, joten blogisi ei ole entuudestaan tuttu. Jään kuitenkin lukijaksi, koska tekstisi on kovin selkeää ja aiheesi milenkiintoisia :) Lisäksi sun kuvat on aika hyvälaatuisia.

    Miinusta voisin antaa hieman "päällekäyvästä" ulkoasusta. Mun silmään niin teksti kuin kuvatkin on ehkä asteen liian suuria ja tekee blogin selaamisesta vähän epämiellyttävää. Mutta makuasioita, makuasioita :)

    VastaaPoista
  10. ♥ Blogi kertoo 21-vuotiaan naisen sekä 16-vuotiaan fwb-ruunan elämästä, onnistumisien ja epäonnistumien kera. Tällä kaudella meidän tavoitteena on valmentautua ja kilpailla aktiivisesti kouluratsastuksen parissa, sekä valmentautua ja kilpailla satunnaisesti esteratsastuksen parissa. Tällä kaudella pysyttelemme kuitenkin toistaiseksi 1-tasolla sekä pienissä luokissa esteiden parissa.

    ♥ Blogin puolella vilahtaa myös säännöllisen epäsäännöllisesti Millan 26-vuotias avopuoliso, perheen parit gerbiilit sekä 5-vuotias Nella-koira.

    Waldgeistory

    Blogin plussat
    - itse tykkään kovasti vihreästä värimaailmasta ja siitä, että lähes kaikki sointuu keskenään
    - sivupalkkien tekstit on keskitetyt, siitä iiiso plussa!
    - kuvat ovat laadultaan hyviä

    Blogin miinukset
    - jostain syystä en oikein tiedä, että tykkäänkö vaiko en, bannerin "kehyksistä"
    - omaan silmään "ottaa" noi harmaat somepalkit, kaiken vihreän keskellä :D

    VastaaPoista
  11. http://pysteliina.blogspot.fi

    Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 17-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta oman suomenpienhevosen ja vuokrahevosen kanssa. Välillä postauksissa saattavat vilahtaa myös perheemme viisi kissaa.

    Plussia blogissasi ovat mm. hieno ulkoasu ja banneri, ihanat hevoset, monipuoliset postaukset sekä monet laadukkaat kuvat! Miinuksia en oikein keksi, mutta itse tykkäisin, jos videoita olisi vähän useammin :)

    VastaaPoista
  12. Kaksi satakuntalais tyttöä kirjoittelee blogissa tuntihepoista, sekä vuokrahevosestani. Postauksia tulee vähän laidasta laitaan eli peruspostauksia ei pelkästään tule. Itse kisaan, mutta kisapostauksia ei ole, kun heinäkuussa en ole ollenkaan kisaillut innostuksen puutteen takia. Blogissa on tällä hetkellä menossa ''Lisää tuntsareista'' postaus''sarja''.

    +Hyvä laatuiset ja hienot kuvat
    +ulkoasu ja banneri sopii hyvin yhteen ja koostaa hienon kokonaisuuden!
    Suht. uutena lukijana miinuksia en tähän mennesä ole huomannut! :)

    VastaaPoista
  13. Ai niin ja linkki http://sara-tiia-ponit.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  14. http://turvastahannantyveen.blogspot.fi

    Blogissani seurataan kahta shettistä, joiden kanssa puuhailen. Blogi sisältää niin arki- kuin kisapostauksiakin (harvoin). Itse olen 15v. tyttö Etelä-Suomesta. Toivottavasti viihdyt blogissani! :)

    Plussaa blogissasi on ehdottomasti hieno ulkoasu 😍

    Miinuksia en vielä ole löytänytkään ☺️

    VastaaPoista
  15. ʜᴛᴛᴘ﹕//ᴊᴇʟʟᴏɴᴀᴛ.ʙʟᴏɢsᴘᴏᴛ.ғɪ/

    Bʟᴏɢɪɴɪ ᴋᴇʀᴛᴏᴏ ᴋᴏʜᴛᴀ ₃ ᴠᴜᴏᴛɪᴀᴀsᴛᴀ ᴋᴏɪʀᴀsᴛᴀɴɪ Jᴀʀᴘɪsᴛᴀ ᴊᴏᴋᴀ ᴏɴ sᴀᴋsᴀɴᴘᴀɪᴍᴇɴᴋᴏɪʀᴀɴ
    sᴇᴋᴀ̈ ʟᴀʙʀᴀᴅᴏʀɪɴɴᴏᴜᴛᴀᴊᴀɴ ʀɪsᴛᴇᴛʏᴛʏs. Hᴀʀʀᴀsᴛᴀɴ ᴠᴀʟᴏᴋᴜᴠᴀᴜsᴛᴀ ᴊᴏᴛᴇɴ sᴇᴋɪɴ ᴛᴜʟᴇᴇ ʙʟᴏɢɪssᴀ
    ᴇsɪʟʟᴇ ᴋᴜɴ ᴋᴜᴠᴀᴀɴ Jᴀʀᴘᴘɪᴀ.

    Pʟᴜssɪᴀ ʙʟᴏɢɪsᴛᴀsɪ ﹕ Mᴀʜᴛᴀᴠᴀ ᴜʟᴋᴏsᴜ ᴘɪᴅᴀ̈ɴ ᴛᴏᴅᴇʟʟᴀ﹐ ʜʏᴠɪᴀ̈ ᴊᴀ ʟᴀᴀᴅᴜᴋᴋᴀɪᴛᴀ ᴋᴜᴠɪᴀ.
    Mɪɪɴᴜᴋsɪᴀ ʙʟᴏɢɪsᴛᴀsɪ ﹕ ᴇɪ ᴛᴏᴅᴇʟʟᴀᴋᴀᴀɴ ^^

    ﹣ Sᴀʀᴀ ﹠ JP

    VastaaPoista
  16. www.hamiltoncara.blogspot.fi

    - Blogissa seikkailee 12-vuotias saksanratsuponiruuna & 19-vuotias lämppäritamma. Postaukset painottuvat siihen, kuinka treenailemme tavoitteellisesti ponini kanssa ja välillä taas hölläilemme vanhemman hevoseni kanssa rennoin ottein. Blogissa pääset seurailemaan minun ja Carinon alkanutta kisauraa ja talvella vähän jospa uutta kaviokasta kehiin niin suunnitelmat vähän muuttuvat. Toivottavasti löydätte jotain mukavaa luettavaa & viihdytte blogissani! :-)

    - Plussaa ehdottomasti oikein hieno banneri ja ulkoasu + todella kivasti ja selkeästi kirjoitetut postaukset.

    - Miinuksia en oikeastaan ole vielä löytänytkään.

    VastaaPoista
  17. Patkisponi.blogspot.com

    Kerron blogissani kirjavasta shetlanninponitammasta Pätkiksestä,joka opettelee ratsastuksen alkeita.Itse blogia kirjottaa -02 syntynyt tyttö etelä-suomesta:)

    Plussa on ehdottomasti ihana ulkoasu:) miinuksia en ole löytänyt:)

    VastaaPoista
  18. http://viivijaiita.blogspot.fi/

    Blogin päätähtenä esiinty shetlanninponitamma Iita ja blogissa pääset lukemaan meidän treenistä ja kaikesta muusta pienen tallin elämästä! Olen itse -02 Etelä-Suomesta. Toivottavasti blogi on mieleisesi! :)

    Blogisi on plussia ainakin ulkoasu ja tosi kivoja kuvia ja postauksia! :)

    En ole ainakaan itse huomannut mitään miinusta.

    VastaaPoista
  19. http://riding-mylifestyle.blogspot.fi/

    Ei oikotietä onneen- blogia kirjoittaa 14-vuotias tyttö, joka ratsastaa ratsastuskoululla pari kertaa viikossa. Kirjoittelen valmennuksista, kilpailuista ja kaikesta muustakin hevosiin liittyvästä.
    Päätähtenä blogissa esiintyy puolalainen ruuna Karoten, tutummin Kartsu tai Karo. Yhteisiä muistoja ollaan kerätty jo kolmen vuoden ajalta. :)

    Blogisi on ollut suosikkieni joukossa jo pitkään. Ulkoasu on siisti, mutta siltin todella hieno. Tekstit hyvin kirjoitettuja ja kirsikkana kakun päällä isot ja hyvälaatuiset kuvat. Vaikea sanoa yhtään miinusta, mutta jos nyt jotain sanomista on niin, hevosten sivut hieman lyhyitä. Niistä saa kuitenkin tarvittavat tiedot, mutta hieman pidempää luonnekuvausta ja historiaa jäin kaipaamaan. :)

    VastaaPoista
  20. http://pienenlotanelamaa.blogspot.fi/
    Blogi kertoo 17 vuotiaan hevostytön elämästä monella eri osa-alueella, aina lyhyistä infopostauksista pitkiin matkapostauksiin. Elämään kuuluu myös ratsastuskoululla ratsastus, sekä vuokrahevosen etsintä. Blogissa liikkuu usein myös nuori tanskandoggi tyttö ja sen elämää.

    Plussina ehdottomasti: blogin hienot bannerit sekä ulkoasut. Koodaukset ovat myös hyvin tehtyjä.
    Miinuksina: videoissa melkein aina jokin hidastettu kohta, jota en vain tajua. Lisää myös erilaisia videoita vaikka onkin hevospainotteinen blogi.

    VastaaPoista
  21. http://suuntana--kisaradat.blogspot.fi/

    Kisaradoilla- blogimme kertoo neljän tytön valmentautumisesta tavoitteellisesti. Kaksi blogimme tähteä kilpailee kouluratsastuksessa ja kaksi esteratsastuksessa. Käymme kaikki kaksi kertaa viikossa Primustallilla ratsastamassa, joista toinen viikkotuntimme on Talent program valmennustunti. Postauksissa esiintyy myös Emmin vuokraponi Jessi ja Valerian vuokraponi Donna.

    Blogissasi on todella mukava värimaailma, ei ole liika silmään pistävä. Postaukset ovat monipuolisia. Postaukset ovat todella hyvä laatusia, isot kuvat ja tekstit ovat laaduikkaita. Hevosesittelyt voisivat olla hieman pidempiä! Kertoisit vaikka vähän luonteesta tai yhteisestä historiasta. Postauksen päivämäärä pomppaa aika ikävästi silmään

    VastaaPoista
  22. Haaveita hevosista

    Blogia kirjoittaa 12-vuotias hevostyttö Loimaalta. Käyn tallilla muutamia kertoja viikossa, lähinnä tunneilla ratsastamassa.
    Omaa/yp/vuokrahevosta ei toistaiseksi ole, mutta luultavasti siihen tulee kohta muutos, jolloin blogin päätähtikin vaihtuu. Tällähetkellä ratsastan pääosin suomenhevosruuna Tapsalla, jolla olen käynyt myös kisoissa, lähinnä estepuolella, mutta kouluakin ollaan toki treenattu. Mahdollisen uuden päätähden kanssa ei heti päästä kisaamaan, mutta ehkä tulevaisuudessa sitten.
    Valokuvaaminen on tavallaan toinen harrastukseni, jonka takia blogissani on usein kuvapostauksia. Kamerana minulla on Canon EOS 600D ja siihen muutama erilainen objektiivi.

    Löysin tämän blogin vasta, ja ihastuin heti tuohon banneriin & muuhun ulkoasuun! Tekstikin vaikuttaa hyvältä, samoin kuvat. Parannusehdotuksia keksin vain muutaman, kun oikein mietin :D Päivämääräotsikko voisi näyttää paremmalta keskellä, ja "sivut" kohdassa Voitto ja Sade -linkit ovat vähän turhat, sillä ne ovat kuitenkin kuvalinkkeinä alempana. Sivut voisivat muutenkin olla ehkä vähän kattavammat. Kivan oloinen blogi kuitenkin!

    VastaaPoista
  23. http://time-of-dreams.blogspot.fi

    Blogia kirjoittaa 14-vuotias hevosiin hurahtanut tyttö, jonka suuri haave on aloittaa ratsastus. Vielä siihen ei ainakaan ole mahdollisuutta, mutta pääsen silti satunnaisesti käymään eräällä yksityistallilla hevosia hoitamassa. Blogini painottuu hevosiin, koiriin ja valokuvaukseen :)

    Blogissasi plussaa ovat ehdottomasti hieno ulkoasu ja laadukkaat kuvat! Miinuksia en osaa näin uutena lukijana oikein sanoa... :)

    VastaaPoista
  24. http://leksunmenoa.blogspot.fi/
    Blogissa kirjoitan Issikka vuokrikseni Hjörkan liikutuksesta päiväkirjamaisesti (näin omasta mielestä). Lisäksi saattaa tulla postauksia muista ratsastuksistani tai paljon erilaisia postauksia. Toisena päätähtenä on 3-vuotiaan ponin liikutusta jälleen päiväkirjaimaisesti. Eli blogini sisältää melkein mitä tahansa, paremmin saat käsityksen blogista käymällä katsomassa itse sitä.

    +kuvat
    +bannerit
    +teksti
    +esittelysivut

    -omasta mielestäni kirjoitustahti (tykkään lukea paljon)
    -liian vähän omaan mieleeni erikoispostauksia ja kuulumisia (tahtiin liittyy :D )
    -En keksi muuta mikä häiritsee minua XD

    VastaaPoista
  25. www.syitaolla.blogspot.fi

    Kirjoitin jo eilen illalla tähän, mutta ilmeisesti se ei tullut huonon netintakia. Yritetään uudestaan.
    - Bannerit ovat hienoja ja pidän kirjoitustyylistäsi tuo persoonallisuutta.
    - Hienot sivut hepoista
    - Taitavasti otetut kuvat
    - Teet videopostauksia ja jonkun verran erikoispostauksia
    - Maalaisjärkinen blogi

    Minun blogi kertoo kahdesta liikutusponista ja muista ratsasteluista. Blogiini tulee jonkun verran videopostauksia. Blogini postaukset yritän pitää kiinnostavina ja siksi otan mielellään mielipiteitä vastaan! Parhaiten pääset kärryille kun käyt kurkkaamassa blogini! :)

    VastaaPoista
  26. Sinut on haastettu! http://pysteliina.blogspot.fi/2015/08/haastetta-haasteen-peraan.html

    VastaaPoista
  27. Haastoin sut myös :D!http://seidissofia.blogspot.fi/2015/08/15-liebster-awards-haaste.html

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..