sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viimeinen ratsastus Liisillä

Viikonloppukuulumisista ei olekkaan mitään kummempaa, mutta Voitto on muuttanut tuonne tallille lauantaina ja tänään mentiin tallille ja ratsastin Liisillä viimeistä kertaa. Nimittäin Liisi on sitten myyty. Se lähtee sitten keskiviikkona uuteen kotiinsa. Sen takia tämänpäiväinen ratsastus jäikin viimeiseksi, koska ensi viikolla en pääse luultavammin kuin vasta torstaina tai perjantaina tallille. Menin jotain 40min.. Liisi teki alussa sellaisen tempauksen, että pomppasi pystyyn, kun varsa tuli kentälle juoksemaan ja sitten halusin mennä toiselle kentälle ratsastamaan, mutta Liisi ei olisi suostunut mennä sinne, vaikka siellä oli jo yksi ratsukko kentällä. Sain kyllä hetken päästä hepan menemään sinne Elinan avustuksella. Ratsastus ei kyllä onnistunut, sillä Liisi oli aika hermona, kun Voitto hirnui ja sitten Liisi jäi "yksin" kentälle (se oli niin kamalaa sen mielestä). Liisiä tulee kyllä ikävä, mutta uskon, että tuo on sille ihan hyvä uusi koti.. Toivon mukaan sitä pääsisi joskus katsomaan sinne.










ylivaloittunut?





Tässä oli tämä postaus, ensi kertaan!

3 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia ja harmi, että joudutte luopumaan Liisistä, se on niin söpö :( <3

    VastaaPoista
  2. Hyviä kuvia (heh, vaik nyt kaikki mun ottamii), mutta kivoja kuvia silti. Liisi menee hienosti ja Voitto on söpis! :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..