torstai 14. elokuuta 2014

Kesäloman loppu, opiskelun alku...+ muokattujen kuvien historiaa

Heii!
Viime postauksesta onkin jo joitakin päiviä, enkä kyllä hirveästi malttaisi pysyä pois blogimaailmasta, sillä bloggaaminen on kuitenkin osa elämääni.Joten teen tästä tälläisen lähinnä "kuulumispostauksen". Minulla alkoi siis lukio maanantaina 11.8. Ensimmäisenä päivänä ei vielä ollut mitään oppitunteja,silloin oli enemmänkin jotain infoa ja luokkaan tutustumista, mutta tiistaina alkoi sitten jo ensimmäiset tunnit. Tiistaina minulla oli psykologii, matikkaa, fysiikkaa ja äikkää. Keskiviikkona taas liikkaa, äikkää ja fysiikkaa. Tänään eli torstaina meillä oli matikkaa, psykologiaa ja liikkaa. Liikassa pelattiin "pesistä" 3 kuuden hengen ryhmissä. Sen jälkeen juostiin kenttää ympäri niinkuin 1500 juoksua varten. Olen huomannut, ettei kuntoni ole mitä parhaimmillaan, kun heti hengästyin jo ensimmäisen sadan metrin kohdalla. Pitäisi alkaa kuntouttamaan itseään kuntotestejä varten. En ole muuten pitkään aikaan päässyt tallille (yli viikkoon), kun äidillä on koko tämä viikko iltavuoroa ja ei pääse meitä illakseen kuskaamaan sinne. Mutta lauantaina ja sunnuntaina pääsen aamutallin merkeissä. Toivottavasti silloin tulisi edes jotai kuvamateriaalia, jotta voisin heppapostauksenkin tehdä pitkästä aikaan. Huomenna mulla on jälleen normaali lukiopäivä ja samoja aineita, sillä ekalla jaksolla on jotain 8 tiettyä ainetta joita opiskelen. Mulla ei nyt ole muuta kerrottavaa, kai se on sitten pakko laittaa muutamia satunnaisia kuvia arkistojen kätköistä, jottei tämä postaus pelkäksi tekstipläjäykseksi jää.



Kaikki nämä kuvat olen muokannut iPiccyllä (sillä saa hyvin tehtyä monenlaista jälkeä).




Siinä ainakin muutamia helposti tehtyjä tekeleitäni, kuvia mulla olisi loputtomiin asti, mutta en nyt sen enempää näitä lisää, toivottavasti nämä muokatut kuvat eivät ihan pilanneet koko postausta!
Huom. jos teitä lukijoita kiinnostaa, kuinka muokkaan kuvia ja teen bannereita, niin voin tehdä erikseen sellaisen postauksen, johon tulee kaikki nuo asiat, joten laittakaa ihmeessä mielipiteitänne tähän kommenttina ( muitakin erikoispostausideoita saa ehdotella)!
Kommentteja!







3 kommenttia:

  1. Kivoja muokkauksia, etenkin toi 2 ja 5 ;) Tee ihmees sellanen "kuinka muokkaan kuvani" tyyppinen postaus, ainakin mua ihan kinnostais tietää ;)

    VastaaPoista
  2. Blogisi on arvosteltu!:)
    http://alma-poni.blogspot.fi/2014/08/linkkaa-blogisi-arvostelut-osa-1_15.html

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..