maanantai 6. huhtikuuta 2015

Esimakua tulevasta... ja Voittoa katsomassa

    Kohta on pääsiäisloma vietetty tallitäytteisenä jälleen. Onneksi sää suosi eilen ja tänään. Eilen meillä oli iltatalli ja harjoittelin vielä rataa jonkun aikaa. Ihan ok se meni. Tänään sitten meillä oli luvassa harjoituskisat kotitallillamme eli ei tarvinnut lähteä kuin kotikentälle verkkailemaan. Mua jäi suunnattomasti häiritsemään, että meidän noin 20 min verkka ei ihan riittänyt ja Sade oli radalla tosi tahmea ja muutenkin tuntui, ettei moottori oikein pyörinyt kunnolla. Sateella kun kestää lämpeneminen tosi pitkään ennen kuin alkaa mennä vähän paremmin ja "kisaradan" jälkeen kun työstin vielä käyntiä niin alkoi heppa vähän rentoutumaan ja mulla oli ihan sellainen fiilis, että rata olisi mennyt paljon paremmin jos oltaisi saatu uusia se, mutta nyt ei voi enää tehdä asialle mitään. Selvittiin kuitenkin sijalle 3/5 ja 59,16 % ettei nyt ihan vikoja oltu, mutta silti parantamisen varaa olisi vielä vaikka kuinka. No... nyt ainakin tietää mihin täytyy kiinnittää huomiota tulevissa kisoissa MänRalla. Toivotaan parempaa onnea ja keskittymistä silloin. Jotta tämä ei pelkäksi valittamiseksi mene, niin olihan näissä harjoituskisoissa paljon hyvääkin, Sade oli innoissaan mukana samoin mulla oli ihan kivaa, vaikka meno oli mitä oli.

    Sateen hoitamisen jälkeen suunnattiin auton nokka kohti Orimattilaa Voittoa katsomaan. Matkaa sinne olikin vain 35min tallilta, eli lyhyempi matka, mitä luulin. Voitto se siellä onkin mukavasti pärjännyt ammattilaisten ajo-opetuksessa ja juuri eilen (sunnuntaina) ilman mitään ongelmia veti kärryjä ja ravasi vielä kokonaisen raviradan ympäri, hieno poika. Kiva oli nähdä Voitto pitkästä aikaa ja toivon mukaan se palaa kotiin kärryihin täysin tottuneena ja siedättyneenä.



ryhdikäs ratsukko.. :D
arvostelupaperi ei tosiaan ole C-merkin paperi, vaan C:1:sen joten aika paljon jouduttu korjaamaan noita juttuja tuosta...

<3




8 kommenttia:

  1. Ihana kun nää kuvat on nyt näin isoja, niin ne näkee kunnolla! Tosi hyvin meni "kisat". Hyvä suoritus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, vihdoinkin löysin sellaisen koodin, jolla kuvat saa suuremmiksi laatua huonontamatta ja kiitos :)

      Poista
  2. Wau! Hienostihan teillä meni :)

    VastaaPoista
  3. Tuutko nyt viikonloppuna MänRan kisoihin? Siellä sit nähdään :) oon kaverini mukana katsomassa kisoja kun sen sisko menee sielä jollain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina tulen sinne MänRalle, siellä mut voi juurikin nähdä ;)

      Poista
    2. Noni, kerrankin mäki näen jonkun bloggaajan kisoissa! Mekin ollaan meinaa tulossa MänRalle lauantaina :D



      ☆ Milla // Waldgeistory

      Poista
    3. Okei, kiva.. Mulla tosin on niin kiire kisoissa yleensä, mutta nähdään siellä jos ehditään :3

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..