keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Maaliskuun suosikit

New month, but first let me take some throwback to past...

Harvoin teen näitä tällaisia "kuukauden suosikkeja", mutta nyt ajattelin ihan vain teidän iloksi ja myös omaksi ilokseni muistella hujauksella mennyttä kuukautta. Tässä se tulee siis maaliskuun suosikkejani tai muita siihen kuukauteen liittyviä asioita, otsikko nyt saattaa hieman hämätä!

MAALISKUUN...

Suosikki blogi
    Olen siirtynyt takaisin Aadan blogin äärelle ja siellä onkin viime aikoina ilmestynyt paljon kiinnostavia postauksia ratsukon treeneistä. 


Suosikki vloggaajat
    Juuri maaliskuussa tilaamani kanavat Twice As Nice ja IlonaJuliaVlogit ovat yllättäneet mut monipuolisuudellaan ja mielenkiintoisia videoaiheita löytyy. Toki seuraan paaaljon muitakin vloggaajia, mutta tuossa nyt pari maaliskuun lemppariani.


Katsotuin postaus
    Tämä postaus keräsi siis teiltä eniten katseita ja kommentteja tässä kuussa. Muuten blogissani on ollut aika epäaktiivista porukkaa, ehkä en ole mainostanut blogiani tarpeeksi...?


Katsotuin video
    Onkin yllätysyllätys Horse Fair MyDay. Tällä kertaa olinkin yllättävän aktiivinen ja kuukauden aikana latasin jopa 4 videota, joka on aika harvinaista.


Tapahtuma
    Maaliskuussa juurikin tämä tunnettu Horse Fair, jossa olin 7.3. ja blogiini ilmestyi kaksi postausta kyseisestä tapahtumasta, joista toinen postaus sisälsi tämän videon ja toiseen pääsette TÄSTÄ.


Suosikki tallipäivä
    Ehdottomasti päivä, jolloin pääsin Sateen kanssa kavalettitreeneihin, silloin oli lämmin ja aurinkoinen sää, se vain oli tosi mukava päivä. TÄSTÄ pääset tarkemmin katselemaan kyseisen päivän postauksen.


Suosikki ratsastuskuva
    Tässä kuvassa on ihana rento tunnelma ja aurinko, joka paistaa mukavasti, tekee kuvasta tosi kivan, kiitos kuvasta kuuluu Elinalle.


Suosikki kännykkäkuva
    Laadusta välittämättä tämä on mielestäni paras ottamani kännykkäkuva, koska tuossa vaan näkyy kivasti tuo auringonlasku ja värit ovat ihanan lempeät.


Suosikkiherkku (juoma)?
    Maaliskuussa mulla ei ollut sellaista tiettyä herkkua, vaan itse asiassa ostin koulun kivennäisvesikoneesta ja muualtakin tosi usein Novellea ja niitä tuli tosiaankin juotua useampi kappale :)


Onnistuminen
    Onnistuin ratsastamaan Sateen aika hyvin avuille ja itse ratsastuksesta jäi tosi hyvä fiilis, TÄSTÄ pääset katsomaan postauksen.


Uusi tavara
    Sain juuri muutama viikko sitten tämän kypärän nimpparilahjaksi, testattu on ja paljon parempi tämä on kuin entinen kypäräni.



Tässä olikin sitten tiivistettynä Maaliskuun suosikkeja, tai mitä nyt lie siihen kuukauteen liittyykään :D
Sanokaa toki omia mielipiteitänne tästä! Ainiin... HYVÄÄ APRILLIPÄIVÄÄ KAIKILLE!
PS: Tämä postaus ei sitten ole mikään pila...


4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mäki teen Ton tyylisen sit joskus :D

    VastaaPoista
  2. Tää oli tosi kiva erikoispostaus, lisää näitä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi, täytyy katsella jos vaikka muistaisin/jaksaisin näitä useammin tehdä ;)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..