maanantai 13. huhtikuuta 2015

Orimattilassa...

    Pitäähän sitä Voitonkin kuulumiset vaihtaa. Käytiin sunnuntaina aamutallin jälkeen Orimattilassa pyörähtämässä, miksi muutenkaan kuin Voittoa katsomassa. Johan viime vierailulta ravitallilla oli jo yli viikko aikaa, joten nyt oli korkea aika käydä tsekkaamassa ruunan tilanne. Aitojen sisäpuolelta meitä katselikin harmaa ja kuivan saven peitossa oleva Voitto. Kolme ihmistä ei todellakaan ollut liikaa, nimittäin hommaa riitti. Voitolla oli ihan huuli pitkänä, kun tuntui niin hyvältä. Lopputuloskin oli ihan siedettävä. Nyt ekaa kertaa päästiin itse katsomaan, kuinka ammattilainen hoiti valjastuksen sekä kärryjen laiton. Voittohan se seisoi käytävällä kärryt perässä kuin vanha tekijä, eikä suurimpia ongelmia tullut itse raviradallakaan. Vähänhän Voitto kuumui ohimenevistä ravihevosista, jotka tulivat tuhatta sataa korvan juuresta, muttei pahemmin ryöstellyt. Noin 2km ravaamisen jälkeen lähdettiin talsimaan kohti ravitallia ja siinä oli Voiton liikutukset. Hienosti se näytti sujuvan. Kuvaajana toimi taas Elina, joten pääsette näkemään kuvamateriaalia Voittoilusta.
    Huomenissa on Voitolle tiedossa el. lääkäriaika, sillä poitsu on jo pitkään ollut räkäinen ja yskinyt. Pienen ajan tilanne on pysynyt aika hyvänä, mutta nyt se kuulemma on taas hieman pahentunut. Itse en valitettavasti pääse mukaan, mutta eiköhän Voitto siitä kuntoon tule pikkuhiljaa.
PS: Jos et tiennyt, niin Voitosta ei tule ravihevosta, vaan tuo ajolle opetus on vaan ratsukoulutusta avittamassa, eli helpottaa ratsutusta sekä kuuluuhan suomenhevosen osata kärryjä vetää ;)

Voitto selvästi (nauttii?:D) huomiosta... miksiköhän mulla taas on näinkin "edustava" ilme?


Mitä piditte Voiton kuulumisista sekä kuvista?


2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi sulla ! Ulkoasu, sisältö .. kaikki kondiksessa (-:

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..