torstai 7. toukokuuta 2015

Blogin herätys toimintaan...

Mitä oikein tapahtuu? Miksi blogini ei näy enää kellekään? Onko blogi poistettu? 
    Kaikkiin voin vastata, että jaa-a. En oikein itsekään ymmärrä, miksi laitoin blogini yksityiseksi näin pitkäksi aikaa pelkän blogiremontin takia. Eli siis en itsekään ole kauheasti suunnitellut asioita etukäteen. Tarkoituksena oli hoitaa blogiremontti yhdessä päivässä kuntoon ja nyt se aika on kulunut jo tuplaten. Uuden bannerin väsääminen on lopulta hetken onnistumisen tunteesta johtanut täyteen epätoivoon, enkä jostain syystä enää saanutkaan mieluisaa banneria aikaiseksi. Päädyin sitten tällaiseen erittäin outoon banneriin. Lopputulokseen en ole mitenkään erityisen tyytyväinen, mutta se nyt kelvatkoon ainakin väliaikaiseksi ulkoasuksi. Muutoksia saattaa tulla, älkää ihmetelkö! Ja mitäs vielä...? Blogin nimessä voitte varmaan huomata jotakin kummallista? Tutun "Elämää heppatyttönä" tilalle ilmestyikin "Suokkien viemää". Minusta tuo on aika kiva nimi ja sopii muutenkin blogini sisältöön. Entinen nimi kuulosti kyllä aika tylsältä ja yksitoikkoiselta. 

    Asiasta toiseen... eli heppajuttuihin. Voitto on nyt vihdoin kotona. Kuukauden ajo-opetukset Orimattilassa tuottivat tulosta ja poitsu on ainakin alustavasti hyvin siedätetty kärryihin. Äitikin pääsi itse testaamaan ajoa Voitolla ja hyvin on mennyt. Tallille pääsin vasta tänään. Viikkohan taukoa mulla oli talleilusta ja paljon kaikkea on tapahtunut. Tänään kuitenkin hain Sateen tarhasta sekä hoidin ja ridasin ilman satulaa noin tunnin. Yllätyksekseni allani höyrysi täynnä intoa ja energiaa oleva suomiputte. Sade ei pitkään aikaan ole ollut noin innoissaan tavallisista koulutreeneistä. Sateisesta kelistä huolimatta oli kiva ratsastuspäivä. Saatiin jopa laukkakin pyörimään molempiin suuntiin. Lopetettiin siihen ja kävin vielä tiellä kävelemässä pienet loppukäynnit.
    Voittoa juoksutettiin tänään pyörössä jonkun aikaa ja poitsu lähti heti oma-aloitteisesti innoissaan laukkaamaan (Voitto ei siis ennemmin ole pyörössä laukannut lähes ollenkaan), jonka seurauksena mun oli pakko kaivaa kännykkä esiin ja siinä sitten yritin Sateen korvien välistä jotain materiaalia saada. Mutta joo, siinä oli jotakin selitystä päivän talleilusta sekä blogirempasta, toivottavasti pysytte vielä mukana blogin parissa, vaikka se onkin hetken ollut ihan kuoliossa. Kuvatonta postausta en halua julkaista, joten muutama pikselimössökuva puhelimeltani!


Vauhdikasta menoa...




Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta, entä erikoisesta uudesta bannerista? 

1 kommentti:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..