maanantai 11. toukokuuta 2015

Ratsastelua luonnon helmassa ja Sade laitumella

   HUOM! Tekstin kirjoitin sunnuntaina...
 Viikonloppuna aina tapahtuu kaikenlaista kivaa ja tulee otettua myöskin paljon kivoja kuvia, joten ajattelin jakaa sunnuntaiset touhuamiset kaikkien lukijoideni kesken, toki kuvien kera (ja tällä kertaa myös videon). Voitolla oli tänään kärrytreenit, mutta me jäätiin Elinan kanssa kotosalle siivoilemaan ja leipomaan, ettei aiheutettaisi turhaa häslinkiä ajohommissa. Tallille lähdettiin kuitenkin toista kertaa, sillä meillä oli iltatalli ja onneksi oli kiva sää kuitenkin ainakin alussa, mutta noin tunnin päästä tallilla oltuamme alkoi aurinko hieman mennä pilven taakse, mutta ainakaan ei satanut. Tänään lähdettiin maastoon Sateella, ensin äiti ja Elina jalkaisin ja sitten lopussa vuorostaan Elina selässä. Sade oli mukavan reipas ja innokas, eikä tällä kertaa niin paljon kaikkea kyttäillyt, paitsi taas muutamia kiviä. Maastoreissun jälkeen vietiin Sade talliin, riisuttiin varusteet, sitten pikainen harjaus ja laitumelle syömään! Sade saikin syödä hyvin noin tunnin ja sitten haettiin se iltatallihommien välissä pois ja takaisin pihattoon. Eipä muuta tältä päivältä. Ratsastuskuvat ja video (C) Elina, laidunkuvat (C) minä, ellen toisin merkitse.

Käväistiin ennen maastoon lähtöä mittaamassa peltolenkin pituus Sateen kanssa ja hämmästykseksi lenkki osoittautui vain 500m pitkäksi, vaikka oltiin veikattu sen olevan 1km.
huii, kivet hyökkää pienen hevosparan kimppuun...
Luonnossa on ainakin alkanut mukavasti jo vihertämään...
(videokaappaus)

<3




Löytyikö näistä mitään lempparikuvaa? Oletteko te jo alkaneet syötellä/ päästäneet hepat laitumelle syömään?


1 kommentti:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..