sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kevyttä kenttäsäätöä

               Toinen postaus tänään, mutta toivottavasti se ei teitä haittaa, sillä edellinen postaus kuitenkin on vain sellainen infojuttu. Itse asiassa vaikka ehdinkin jo vähän masentua blogin suhteen niin toivon kipinä heräsikin, kun sain apua eräältä henkilöltä, että flickrin kautta voi myös lisätä kuvia blogiin, joten ajattelin ryhtyä tuumasta toimeen ja yrittää tuota uutta tapaa. Nimittäin olen kyllä tiedostanut, että aika monet muutkin lataavat kuvansa flickrin kautta, ehkä se on ihan hyväkin.

               Päivän aihe koskee kuitenkin tämänpäiväistä ratsastusta. Eli tänään siis hoidettiin Sade normaalisti tallissa ja sen jälkeen suunnattiin pitkästä aikaa kohti kenttää. Juuri, kun pääsin satulaan alkoi sataa aika reippaasti, mutta se oli onneksi vain lyhyt kuuro ja melkein koko ratsastukseni ajan oli vain pilvistä ja välillä aurinkokin näyttäytyi. Kentällä ei voitu tälläkertaa kirjaimellisesti "vääntää", sillä Sade tahditti aika paljon ja oli alkuvaiheessa aika tahmea. Eikä sitä saa muutenkaan ratsastaa hikeen, kun sillä on regumate-kuuri meneillään ja se siis auttaa, ettei tule kiimaa, sillä muuten pienen pienen alkion kävisi aika huonosti. Mutta joka tapauksessa mentiin vain vähän ravia ja laukkaa molempiin suuntiin isolla keskiympyrällä. Ihan hyvin heppa alkoi vertymään ja toisella laukkakerralla laukkakin jopa vähän alkoi pyörimään (tai siis ainakin tuntui siltä). Eipä sen enempää tekstiä näistä talleiluista ja loppuun sitten kuvia, jotka otti jälleen kerran Elina.


1 2 3 4 5 7 8

Ainakin sain kuvat flickrin kautta, eli ei hätää, kyllä näitä postauksia pystyykin tehdä...

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuvia! :) meillä sattu ihan samanlainen sää tänään kun ratsastin Lucan. :D

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..