tiistai 21. heinäkuuta 2015

Voittoilua

                       Voitto onkin jäänyt blogin osalta vähemmälle huomiolle, mutta nyt vihdoin ollaan tehty uusi reissu poitsun luokse ja kuvamateriaalia kerätty kasaan mukava määrä, joten saattekin nähdä välillä tummansuklaan värisen hepankin kuvia. Ennen, kun päästiin perille Voiton luokse, käytiin poimimassa mansikoita Iso-Hiiden mansikkamailla ja onneksi oli juuri sopivasti mukava sää, jollaisia harvemmin nykyään pääsee kokemaan. Mansikkataivaan jälkeen hurautettiin Voiton laitsalle ja Voitolla sekä toisella ruunakaverilla oli edessä laitumen vaihto, sillä kyseinen laidun tarvitse ns. ruohonleikkureita siistimään ylipitkää heinikkoa. Molemmat varsat pääsivät harjaukseen puomille ja saatiin Voitosta loppujen lopuksi tarpeeksi siisti kuvauksia varten. 

                Aluksi laitumelle päästyään poitsut käveli rauhallisesti tervehtimään langan toisella puolella olevia tammoja. Myöhemmin ne ottivat välillä muutamia juoksuaskeleita ja kyllä se Voiton laukka näytti aika mageelta, kun täytyi vähän enemmän nostella koipiaan siinä korkeassa heinikossa. Voitto olikin sen verran seurallisena, että rapsuteltiin ja halittiin vielä pikkuisen ennen lähtöä. Voitto se vain kasvaa kasvamistaa, sekä masu, että koko hevonen tulee kasvamaan vielä reilun kokoiseksi. Sade taitaakin jäädä toiseksi Voitolle, sillä poitsu alkaa olla jo korkeampikin. Voittoilun jälkeen ajeltiin vielä Sateen luona antamassa ruuat ja lääke, eikä tällä kertaa liikutettu ollenkaan, mutta muina päivinä tammuska kyllä saa sitä liikuntaa. Kuvat (C) Elina ellen toisin mainitse.


(C) mummu
(C) mummu
(C) mummu
(C) mummu
(C) mummu


Löytyikö lempparikuvaa?

3 kommenttia:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..