maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mökkipostausta...

               Musta tuntuu, että nykyään blogissa on ollut vaan enimmäkseen heppajuttuja eli nyt vihdoin ajattelin päivitellä vähän mökkikuulumisia kuvineen ja kaikki kuvat on siis puhelimella otettuja. Mökille siis lähdettiin ajelemaan torstaina kahden aikoihin, sitä ennen napattiin matkan alkupäässä kaverit kyytiin ja sitten olikin sakki kasassa. Iloiset matkustajat täyttivät auton, vaikkakin ulkona oli taas sateinen sää, niin matka taittui silti ihan mukavasti. Melkein perillä (ei perillä mökillä, mutta kaupoilla) pysähdyttiin ja hoidettiin mökkiostokset kuntoon. Mukaan tarttuikin paljon herkkuja ja automatkallekin evästä. Perillä mökillä purettiin tietenkin auto tavaroista ja toki myös ihmisistä ja asettauduttiin aloilleen. Loppupäivä menikin sateisissa tunnelmissa ja pyörälenkiltäkin palattiin litimärkinä. Saunomassa ja pulahtamassa käytiin illalla kuitenkin, vaikkei sää ollut paras mahdollinen. 

                    Perjantaina herättiin (ihme kyllä) vasta kahden aikoihin. Ilmeisesti kolmeen asti valvominen ja sateen ropina pistivät nukkumaan ja oikein urakalla. Sää ei ollut kyllä mikään kehuttava, mutta niin koko kesän säät on ollut tosi sateisia. Lauantaina sentään oli koko päivän nätti sää, aurinkoakin tuli vihdoin otettua unohtamattakaan uimista. Vedessäkin tuli viihdyttyä reilu tunti päivän aikana. Sunnuntaina sää oli taas sateinen, joten ruvettiin heti herättyämme pakkaamaan,  siivoomaan ja alettiin tehdä lähtöä. Kaverit vietiinkin samalla koteihinsa ja näin meidän mukava mökkireissu olikin jo takana. Huonosta säästä huolimatta hyvässä seurassa oli mukavaa ja aika paljon me tehtiinkin kaikkea. Perjantai-iltana käytiin myös veneilemässä ja samalla nappasin muutamia kuvia, joita saattekin nähdä tässä lopussa.

(C) kaverini Salla


Mitä mieltä olette tällaisesta lifestylepostauksesta tällä kertaa? 


1 kommentti:

  1. Jukra miten hyvälaatusia kuvia! :D Siis vau, noihan on melkee parempilaatusii ku Lumixin! :o

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..