lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pe-La Ratsastelut

Moikka!
Kerron nyt lyhyesti, mitä ollaan tehty. Eli eilen menin Liisillä vähän pikkuesteitä. Aluksi oli ihan vain käynnissä ja ravissa puomi/kavalettiharjoituksia, sitten siirryttiin laukkaharjoituksiin. Liisi meni ihan kivasti, vaikka vähän kiermurteli esteen lähestymisessä ja olisi vain pitänyt ohjata tarkemmin. Sitten aloin mennä "pientä" rataa ja lopussa kavaletit oli noin 40cm, että ei mitään isoja, mutta hyvää harjoitusta. Menin jotain tunnin ja sitten lopetettiin. 
Tänään oli aamutalli, tehtiin se ihan normisti ja oltiin joskus 11:30 valmiita ja sitten hoidettiin hepat ja mentiin maastoon. Ei päästykkään pidemmälle sillä, tien keskellä oli jotain koneita ja sitten pitikin vaan kääntyä ympäri ja mentiin toisille reiteille. Se oli vain aika harmi, että kaikki tiet oli ihan kivisiä ja liejussa, ettei oikein voinut mennä reippaasti, mutta ravailtiinhan me kuitenki jonkin verran ja laukattiinkin pätkä. Oltiin aika pitkällä maastoreissulla noin 2h 30min, kun jouduttiin kiertelemään aika pitkällä. Sen jälkeen hoidettiin hepat puomilla, annettiin ruuat ja herkut sekä melassivedet, kyllä oli ansainnu palkkion maastolenkistä. 


Pientä liiottelua jälleen.



Missä ne kädet on? :D


Tallin pihassa jälleen..

Söpö Liisi <3

Maastoilemassa.

Aika huonolaatuista videota, mutta kyllä siinä jotain näkyy ;)
Kommentoikaa mielipiteenne postauksesta!


2 kommenttia:

  1. Annat joissan postauksissa turhan paljon tarkkaa tietoa

    VastaaPoista
  2. Mä en itse esim. tykkää tehdä sellaisia postauksia, joissa kerrotaan vain mitä on tehty, vaan haluan perehtyä asiaan ja kertoa siitä tarkemmin, se on mun tyyli ja mun mielestä en en kyllä anna turhan paljon tarkkaa tietoa.

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..