maanantai 31. maaliskuuta 2014

Su-Ma Menot

Vaikka tänään onkin maanantai vielä, kirjoitan sunnuntaista, heh. Meillä oli iltatalli ja lähdettiin matkaan noin puoli kahdelta. Oltiin perillä noin kahden maissa, oli hieno aurinkoinen ja lämmin sää, saattoi olla jopa 12'C. Aloitettiin iltatallin tekoa ja sen jälkeen haettiin heposet. Maarit ratsutti Liisin ja mä menin Sade-tammuskalla ilman satulaa. Aluksi oli hyvin tahmea, mutta pyöristyi ajan myötä. Menin jotain tunnin. Sitten kun oltiin hoidettu ratsastukset, jatkettiin iltatallia viemällä hevosia sisään, siivoamalla tarhat sekä jakamalla kaikille ruuat. Sitten päästiin kotiin. 
Tänään oli taas normaali koulupäivä, pääsin jo kahdelta, jipii! Sekä sain osan koulutöistä palautettua, eli nekin on nyt alta pois, mutta lisää tulee. Koulun jälkeen mentiin tallille, oltiin sovittu, että tallin omistaja ratsastaisi Liisillä esteitä estevalkun jälkeen. Katseltiin sitä estevalkkua, joka kesti n. 1h ja olikin ihan kivaa vaihteeksi katsoa, kun muut ratsasteli. Liisi meni ihan kivasti esteitä, tosin reippautta löytyi, kun sitä vain pyysi. Että semmonen päivä tänään. Sitten pariin kuvaan.

Juu, hauskaa on :D





Toivottavasti tämmöinen lyhyempi postauskin kelpaa ;)

Heipsan!



1 kommentti:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..