sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset ja Horse Fair messut

    Pahoittelen pitkää postauksetonta aikaa, mutta nyt kerron taas pikkuisen kuulumisia. Eli koko tämän viikon ma-pe päivät ovat olleet normaalia kouluarkea ja keskiviikkona pääsin tallille mukaan ja ridasin Sateella kevyesti n.40min, mutta ratsastelu on arkipäivinä jäänyt aika vähäiseksi, kun kokeet vievät niin paljon aikaa. Perjantaisen tylsän ja pitkän koulupäivän jälkeen lähdettiin iskälle ja sitten sain olla iihan rauhassa ilman koehuolia ainakin vähän aikaa. Kunnes taas ensi viikolla alkaa hullunlailla kokeisiin lukemiset. 
    En oikeen tehnyt lauantaina mitään kummempaa, kun käväistiin kaupassa, katsottiin telkkaa ja saunottiin.. siinä se päivä taisi olla. 

    Sunnuntaina eli tänään herättiin kahdeksan maissa, kun ideanahan oli mennä messuihin jo kymmeneksi, mutta sitten se vähän venähti ja oltiin siellä vasta noin 11 maissa. Eli mentiin siis ihan porukalla, mukana oli iskä, äitipuoli Paula ja pikkusiskopuoli Lotta, pikkusiskoni Elina ja tietty mä. Tilaa oli Helsingin messukeskuksen parkkihallissa vielä vaikka kuinka ja saatiin auto ängettyä sinne. Sitten päästiin messukeskukseen ja alettiin heti tonkia myytäviä vaatteita, tavaroita jne. läpi. Mukaan tarttui 25e huppari, joka oli mun mielestä aika hieno. Ohjelma oli mielenkiintoinen, kello 11:45 oli Horse Fair Challenge 130cm, jossa ratsukot hyppäsivät ensimmäisen radan ihan normaalisti ja toisella radalla korotettiin aina yksi este ja sitten oli vielä finaali, josta voittajaksi selvisi Sanna Backlund, hyvä. Sitten kello 14:00 oli Helsinki reining kilpailu, joka oli kyllä jännää katsottavaa, kun hevoset meni hurjaa vauhtia, tekivät sliding stoppeja, rollbackkeja jne. Sen jälkeen kello 15:00 oli vuorossa kansallinen vikellyskilpailu, joka oli sekin jännää katsottavaa. Siinä välissä käytiin kiertelemässä ja ostin uudet ridaushanskat, jotka maksoi 10e. Kun oltiin kierrelty riittävästi, mentiin katsomaan viimeinen ohjelma, joka oli Indoor Driving Challenge eli valjakkoajoa. Se oli kyllä hauska loppuhuipennus messuille, kun valjakot meni lujaa radalla ja pujottelivat tötteröiden ja seinien välissä. Voittajina olivat vikkelät ja mainiot pikkuponit. Sitten alettiinkin tehdä lähtöä sieltä, kun saatiin katsottua viimeinen ohjelma. Oli kyllä tosi kivat messut, kun paljon muutakin tapahtumaa mm. rotuesittelyä, arvontaa, talutusratsastusta perheen pienimmille jne.


Equi Themen ruskeasininen huppari. Hinta 25e.
Hansbon sinioranssit nahkakangashanskat. Hinta 10e.
Euron kaviokoukku Liisille.
Pientä kuvailuu, tyhmä ilme mulla :D
Käytiin vähän syömässä. Nami pepperonipizzaa



Eipä mitään kummempaa, en viitsi laittaa mitään kuvia hevosista, koska oli niin heilahtaneita ja huonolaatusia, mutta toivottavasti tämä kelpaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..