tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pikaiset kuulumiset

Moi!
Nyt on ollut tässä taas muutama päivä postaustaukoa, kun ei ole ollut oikein mitään järkevää päivitettävää, mutta tänään kirjoittelen jotain tänne. Liisillä ja Sateella oli lauantaina vapaapäivä, koska meillä oli silloin aamutalli ja oli aika kuuma. Sunnuntaina eräs vuokraajaehdokas ratsasti Liisillä ja mä en silloin ratsastanut. Maanantaina ridasin Sateella jälleen ilman satulaa ja se meni aika reippaasti (paarmoja karkuun). Tosin siitä ei tullut kuvia, mutta tänään mentiin maastoon ja menin Liisillä (siitä muutama kuva).Keskiviikkona eli huomenna Sade viedään klinikalle ja Liisille tulee fysioterapeutti, joten silloin ei ratsasteta, mutta katsotaan mitä muina päivinä tehdään. Suunnitelmissa olisi lähteä mökille perjantaina ja ollaan siellä ehkä tiistaihin asti, joten postausta ei niihin aikoihin tule. 




puunrungon ylitys..





4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuviakin.

    VastaaPoista
  2. Kerro siitä fysioterapeutista enemmän, mitä tekee jne :)

    VastaaPoista
  3. En nyt viitsi siitä erillistä postausta tehdä, mutta lyhyesti sanottuna fysioterapeutti (ei välttämättä jokainen) katsoo hevosen liikkumista, taivuttelee jalkoja, tekee jonkinlaista refleksitestiä painelemalla jostakin kudoksesta/lihaksesta/luustosta, en itsekään tarkalleen tiedä, mutta ainakin tänään, kun Liisillä kävi fyssari, niin hän ainakin vaikutti tosi asiansa osaavalta henkilöltä ja saa toivon mukaan Liisiä hieman parempaan kuntoon, toivoa saattaa :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..