keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Youtube-kanavan mainostus + ulkoasumuutosta


Kello onkin jo aika paljon, mutta olen tässä jo pitkään miettinyt, että kannattaako se Youtube-kanava laittaa julkiseksi muille ja pitkän pohdinnan tuloksena päädyin laittamaan sen. Uusi ja ihan ensimmäinen youtube-kanavani löytyy täältä. Videoita en sinne kovin usein lataile, mutta teille lukijoille saattaa olla helpompi sieltä niitä katsella??
Toivon siis teiltä kaikilta asiallista kommentointia siellä, mikäli haluatte palautetta videoista antaa taikka keskusteluun ryhtyä. Otanhan kuitenkin mielelläni positiivista/rakentavaa palautetta vastaan. Huom. en ole mikään kokenut videoiden tekijä, joten ottakaa se huomioon! :) No.. eiköhän tuo saarna jo riitä siitä asiasta. Ja sitten vielä.. jos olette huomanneet jotain muutoksia blogissani, niin hyvä. Kommenttia saa laittaa uudesta blogin ilmeestä, ei muutakuin.. palaillaan! 

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun sullakin on oma kanava, kivoja on videot sekä ihan sairaan hieno ulkoasu, bannerissa en vain pidä noista lähes katoavista kuvista, mutta sun blogisi on kyllä tosi kiva :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..