lauantai 27. syyskuuta 2014

Aina ei vain onnistu..

Edellisestä kuulumispostauksesta onkin melkein viikko.. en ole vain ehtinyt koeviikolta tulla tänne kirjoittelemaan, sekä ei ole ollut muutenkaan mitään järkevää postausaihetta, mutta nyt saatte vähän kuulla kuulumisia. Tänään meillä oli siis iltatalli, mutta ennen sen tekoa Voitolla ohjasajettiin. Sen jälkeen aloitettiin iltatallin teko. Heinien jakamisen jälkeen haettiin Sade hoitoon. Ratsastin sillä pitkästä aikaan kentällä, joka ei kyllä onnistunut lainkaan. Alussa Sateen liikkuminen oli aika kankeaa, löysää, hidasta.. mitä kaikkea tuohon voisi vielä keksiä. Itse jouduin koko ajan antaa pohjetta, kun meno oli niin hidasta. Loppua kohden kyllä "parani" jotenkin, mutta mulle ei vain jäänyt siitä niin hyvää fiilistä. Laukkakaan ei pyörinyt, vasen varsinkin oli sille aika vaivalloista. Nojaa.. semmoista se välillä on. Ratsastuksen jälkeen tehtiin iltatalli loppuun. Laitan tähän vielä muutaman kuvan tältä päivältä.


















Kiitos kuvista Elina.

4 kommenttia:

  1. Vika kuva on ihana! (Pakko sanoa, vaikka itse otinkin) Kyllä sä menit hienosti Sateella, vaikka Sade olikin vaikea tänään. :)

    VastaaPoista
  2. Hyviä kuvia ja et sä nyt mitenkään huonosti ratsasta, hyvinhän se Sade näyttää menevän ;)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..