sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset, kuvia sekä video!

Noniin.. nyt on tullut taas vähän taukoa postailusta, kun on ollut vähän kiirettä. Perjantaina lähdettiin iskän kanssa ajelemaan mökille ja oltiin siellä yksi yö. Kivaahan oli taas pitkästä aikaa rentoutua rauhaisessa paikassa. Lauantaina herättiin kaikessa rauhassa ja syötiin aamupala, katsottiin telkkaa ja aamupäivästä kokeiltiin vähän kahlata järvessä. Vesi tuntui yllättävän kylmältä, vaikka se olikin vielä 14'C. Uskalsinhan mä lopulta pulahtaa sinne veteen. Oli kiva päivä, lähdettiin vasta iltamyöhään 21 aikaan ajelemaan kotia kohti. Oli kyllä tosi pimeä, mutta oli kiva päästä kotiin nukkumaan. Tänäänkin heräiltiin rauhassa, syötiin aamupala ja lähdettiin tallille hoitamaan Sade. Hoidettiin se puomilla ja menin sillä sänkkärillä. Alussa se oli kyllä aika tahmea, liikkui lähinnä lavoilla ja meno oli muutenkin aika tönkköä, mutta lopussa meno parani. Olin siihen ihan tyytyväinen, että Sade alkoikin liikkua paremmin, mitä alussa vain pelkäsin, että "eihän tästä tuu mitään". Itse menin jotain 45 min ja Elina teki vielä lopputreenit kentällä n. 30min. Sade oli sen verran hionnut, että pesin suurimmat hiet pois ja annettiin sille melassi- elektrolyyttivettä. Hyvin meni ja nyt onkin sitten kuvien vuoro :)




 



 Nam, herkullista pataa.. 
Paluumatka kotosalle..







videolta otettu, aika hyvin taipuu..

Ja sitten loppuun vielä video!





Laittakaa kommentteja!

4 kommenttia:

  1. Video olisi ollut mukavampi katsoa, jos siinä ei olisi ollut ääniä. Häiritsi hieman kun tuuli suhisi niin paljon, mutta muuten tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voinhan mä ne pois ottaa, kun en saanut musiikkia ladattua niin ajattelin vaan, että video olis ollut ehkä liian tylsä ilman mitään ääntä..

      Poista
  2. Uuui! Hienosti meette :) Upeet sade ja Matsku!

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..