sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Hei!
Eli voisin kertoa nyt ihan järjestyksessä, mitä minäkin päivinä ollaan tehty, niin saatte jotain käsitystä siitä. Perjantaina lähdettiin iskälle yhdeksi yöksi. Ei tehty mitään ihmeempää, kuin, että leivottiin pizzaa (again) ja hyvää tulikin sekä katsottiin leffaa ja otettiin rennosti. Lauantaina herättiin aika myöhään ja käytiin mummilla sekä liikkumassa Lemmenlaakson luontopoluilla. Lauantai-illalla tultiin tosiaan takaisin tänne Keravalle. Tänään herätys oli 6:15, kun  Voitto vietiin Ypäjälle Suomenhevosten kuninkaallisiin. Voitto esiintyi näyttelyhevosena orikavalkaadissa, isänsä (Knuutilan Veikon) ja 3 muun jälkeläisen perässä. Voitto käyttäytyi paikalla tietenkin hieman orimaisesti, niinkuin orin kuuluukin käyttäytyä, mutta yleisön taputuksista se ei ollut moksiskaan. Vähänhän se koko ajan jotain höselsi ja häselsi, mutta kaiken kaikkiaan selvittiin matkasta ehjin nahoin. Eli sellainen päivä oli kommelluksineen päivineen.. sitten laitan vielä kuvia..!











Voitolla on kyllä hieno isä...
ja tällaiset uudet ja kivat ruskeansävyiset hanskat sekä sukat tuli mukaan ypäjän reissulta.. :)

Tässä oli tämä postaus kuulumisista, ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. Ui vitsi! Voitosta on tullut kyllä niin hieno. Yhtä komea kuin isänsä ;) Ihanat muuten noi kingslandin sukat! :O Todella kiva postaus :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..