sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vähän kuulumista viikonlopulta

Nyt ei oikein ole minkänlaista kuulumista hevosrintamalta, kun en ole nyt viikonloppuna tallilla käynytkään, eikä kuviakaan ole torstain tallipäivältä, mutta päivittelen nyt sitten vain jotain kuvia viikonlopulta sekä kerron alkuun vähän vain, mitä ollaan tehty. Perjantaina kaverini tuli yökylään ja olikin tosi kiva ilta yhdessä jännän kauhuleffan ja hyvien herkkujen parissa. Lauantaina heräsin pirteänä, kun olin nukkunut ainakin hyvin yön. Ja loput viikonlopusta on tullut muutenkin otettua aika rennosti ja olo on vähän niin kuin sohvaperunalla. Mutta... tallille pääsen luultavammin vasta ensi viikon la, että noin vajaa viikko seuraavaan hevospostaukseen. Tämä nyt vain menee näin, vaikka blogi painottuukin enemmän hevosiin, mutta nyt vain on sellaista aikaa, ettei heppapostauksiin ole vain mahdollisuutta. Pidänkö muuten erikoispostausviikon jo huomenna alkavalla viikolla?














Tosiaan vielä on aikaa kertoa omista erikoispostausideoista minulle, kommentteja tulemaan!

3 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia! Ei kyllä kannata toista blogia tehdä, aika vaikeaa se olisi, kun kahta pitäisi päivitellä... Ja tää on hevos- ja lifestyle blogi, niin mitä nyt pienet "ei hevospostaukset" väliin haittaa :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kuvia ;)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..