torstai 9. lokakuuta 2014

Lifestyletoivekuvapostaus tulossa!

Vaikka nyt onkin ollut tarkoituksena julkaista joka päivä jokin erikoispostaus, niin tänään mulle ei vain juolahda mieleen mitään hyvää ja huomenna voisin julkaista lifestyletoivekuvapostauksen, mikäli saan tarpeeksi aiheita, joista sen tehdä. Eli te keksitte mulle muita kuin hevosiin liittyviä juttuja, joista haluatte kuvan, kaikkea en välttämättä pysty tehdä, mutta yritän ainakin suurimman osan saada laitettua. Esimerkkejä: tietokoneen taustakuva, lempikoru, lempimeikki... 

Toivottavasti teitä ei hirveästi haittaa, vaikken teekkään tänään mitään erikoispostausta, sillä ehdotuksia on tullut aika vähän ja en ehdi kaikkea nyt toteuttaa, eli tänään niitä toivekuvapostaukseen sopivia aihepiirejä!!!

4 kommenttia:

  1. Laukkusi, Koneesi, Koneesi taustakuva, Lemppariherkku, Lemppariruoka, Penaali+sisältö, Lempparikoru, Lempparihuulipuna, Koriste huoneesi seinällä?, Lempijuoma & Lempparihousut.

    VastaaPoista
  2. lempihevonen, lempihuppari, lempiväri, lempitallivaate, lempparikirja, lempimeikit, lempikukka, lempimatelija, lempparitalon teema; puinen, hirsi, tiili, navetta, tulitikuista rakennettu(?), huussi (XD)... ym.
    no mikä nyt kenelläkin :D siinä on jotain mut kaikkea ei tartte ottaa :D

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..