tiistai 14. lokakuuta 2014

Touhuamisia Voiton kanssa

Hoidettiin ensin Sade ja, kun Sade oli valmis niin sitten haettiin yhteisvoimin Voitto, sillä eilen sen tarhakaveri karkasi 2 kertaa narun ali, niin kehiteltiin toinen keino, jolla saadaan Voitto ilman, että kaveri on karkuteillä. Ainakin onnistuttiin. Sitten eikun kentälle taluttelemaan ja otin myös juoksupätkiä Voten kanssa ja yhden kerran se pukittikin kun vähän innostui, mutta vietiin se kyllä vielä pyöröaitaukseen juoksemaan. Olihan se "hieman" takaa-ajettava versio, kun ei oikein halunnut laukata paljoo. Mutta ainakin ravasi reippaasti. Sen jälkeen vielä "loppu"käynnit ja harjattiin vielä sekä annettiin ruoka karsinassa ja takaisin pihattoon. Ei mitään kummempia tältä päivältä, sitten vielä niitä kuvia tähän loppuun!












Tällaista tänään ja pahoittelut, että osa kuvista on vähän rakeisia, mutta oli sen verran hämärääkin jo, ettei kamera parempaan pystynyt! 
Palaillaan!

4 kommenttia:

  1. Ihana voitto ja jälleen tosi kiva postaus! :)
    Miten saat kuvista pimeällä(kin) noin hyvälaatuisia, ettei hepalle ns. Tule punaisia silmiä, kun kuvaat pimeällä ja että laatu säilyy hyvänä? :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..