keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Puhelimen kätköistä + 90 lukijaa täynnä!!

Kiitos kaikille tähänastisille lukijoilleni, teitä on pian jo 100 täynnä. Nyt en ole vähään aikaan taas postausta tehnyt, syynä tähän, että ei ole oikein mitään kummempaa tapahtunut eikä pimeällä paljoo kuvia oteta, joten ajattelin nyt tehdä tällaisen erikoispostaustyyppisen postauksen. Eli olen monien blogeista saanut inspistä tehdä vihdoin itsekkin tälläisen ns. puhelimen tyhjennys- postauksen, jossa laitan parhaimpia puhelimella otettuja kuvia ja kerron jokaisesta kuvasta jonkun asian.


 1. Sateen nassukuva 2013 joulun aikoihin  2. Kissat mahtu samaan kuvaan.. 3. Talvinen maisema        4. Liisillä ilman Satulaa joskus 2013 alkupuolella..

 1. Uusi vuosi - 2013!  2. Tuli leivottuu sämpylöitä ja mutakakkuu, nams.. 3. Hyvin ajoitettu kuva sorsasta.. 4. Sateella maastossa.

 1. 8-luokan tet k-marketissa.. 2. Nuottakodon riparin hieno laituri :) 3. Voitto-vaavi lenkkeilemässä..   4. Huhtikuun alkupäässä ottamassa näköjään auringon sijasta pilviä, kun ei aurinko paistanut :D

 1. Tyylikäs varjoselfie kaverin kaa 2. Näköala mökin kalliolta 3. Mariannesuklaamuffinit                 4. Toukokuun superlämpimät kelit..- mitä parhain asu kouluun :)

1. Kouluun lähdössä.. 2. Mökkimatkan eväs.. kinuskijäätelö :p 3. Epäterveellistä ruokaa, mutta hyvää.. 4. Kesän arskat..


1. Pakollinen selfie..  2. Täynnä 10 000 blogin katselukertaa!  3. Liikkumassa luonnonhelmassa..
4. Muutama tunti ennen kesäloman alkua, ~aika totinen naama...


Tässä nyt oli osa kännykkäni kuvista, ei suinkaan lähes puoliakaan, sillä niitä on niin paljon kaikkea, mutta eiköhän tämä ollut tässä, laittakaa toki omiakin mielipiteitänne kommentilla!

2 kommenttia:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..