torstai 26. helmikuuta 2015

Kevätremontti kutsuu!

    Kohtahan on jo maaliskuu ja silloin alkaa myös virallisesti kevät. Keväällä lumet sulaa, kelit lämpenee, on valoisampaa, leskenlehdet puhkeaa täyteen loistoon ja puihin alkaa ilmestyä hiirenkorvia, jotka myöhemmin puhjetessaan saavat luonnon mukavan pirtsakkaan vihertäväksi. Jotta kevät ei olisi kuitenkaan maailman ihaninta aikaa, saapuvat myös runsaat vesisateet, jotka tuovat mukanaaan kaiken tuon vihreyden luontoon. Eihän kesällä olisi yhtään kaunista jos kaikkialla olisi vain harmaata. Kevätsateet ovat siis tavallaan hyvä juttu. 

    Tässä tulikin tiivistettynä tulevaa blogini väriteemaa, eli aikomuksissa olisi saattaa myös blogi jonkinlaiseen keväiseen väriloistoon. Näin talven aikana väriteemana on ollut joko sininen tai harmaa ja niiden sekoitus. Tästä alkaapi mun hurja blogiremppa, johon olisi tarkoitus panostaa melkoisesti. Tarkoituksena olisi saada tämä remontti valmiiksi ensi viikkoon mennessä sitten, kun varsinainen kevätkausikin on jo alkanut. Voi olla, että pidän muutamista vaihtoehtoisista blogiin tulevista bannereista jonkinlaisen äänestyksen jne, katsotaan sitä sitten, kun on sen aika ;) Kuten olen aiemmin sanonut, että kuvatonta postausta en oikein viitsi julkaista niin tähän teemaan liittyen muutama viime kevään kuva!

Mökillä soutelemassa..








3 kommenttia:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..