torstai 12. helmikuuta 2015

Heppapäivitystä

    Sateen ja Voiton kuulumiset tosiaan on jäänyt vähän sivu suun, mutta nyt päätin teille tällaisien taiteellisien hämäräkuvien koristamana kuitenkin tehdä jonkinlaisen postauksen, jotta pysytte vähän ajantasalla. 

    Ensin niihin risuihin, eli Voiton ruunaushaavat eivät sittenkään halunneet päästää meitä/Voittoa helpolla, nimittäin leikkaushaava aukesi ja alkoi pahaenteisesti märkimään. Jonkinlaista tulehdusta oli kyseessä. Tilanne eteni kuitenkin sen verran huonoksi, että tiistaina Voitto jouduttiin viemään uudelleen operoitavaksi ja nyt tilanne toivon mukaan on hallinnassa. Voitto oli siis yön yli sairaalassa ja haettiin se takaisin keskiviikkona. Haavan hoito jatkuu nyt huolellisella huuhtelulla, joka toivon mukaan auttaa, sekä Voitolla on nyt antibioottikuuri meneillään. Eilen ja tänään olen päässyt talleilun makuun ja mikäs siinä hoitaa suloista mustaa ruunaa. Molempina päivinä hoidettiin Voitto ja on kyllä käyttäytynyt hyvin esimerkillisesti, mitä nyt taluttaessa ottaa narun suuhun, kun kävely on niin tylsää, mutta lapsi on terve kun se leikkii. Noin 15-20min taluttelemisen jälkeen vietiin karsinaan ja annettiin lääke.

    Sitten Sateen kuulumisiin! Sade asustelee nykyään pihatossa, jonka vuoksi ei ole enää omaa karsinaa missä hoitaa eläin, mutta onneksi on kaksi tallia, joissa kummassakin hoito onnistuu ihan sujuvasti. Eilen hoidettiin Sade ja ratsastettiin Elinan kanssa kentällä, tällä kertaa Elina meni ensin ja sitten mä vielä lopuksi noin 20min. Sade tuntui kyllä pitkästä aikaan tosi hyvältä, kiitos Elinan kunnon alkuverryttelyt. Ratsastuksesta ei harmittavasti saatu kuvia, kun kamera päätti lopettaa työt aikaisemmin, mutta toivon mukaan viikonloppuna saadaan jotain parempia kuvia, kun päästään valoisan aikaan tallillekin. Tosiaan, lauantai taas aamutalli ja sunnuntaina iltatalli sekä kumpanakin päivänä Tuplan liikutukset, toivon mukaan uusia kuvia tulisi lisää ;) Kuvat (c) Elina!

11.2. Keskiviikko





12.2. Torstai



Hieno Voitto malttoi seistä hetken paikallaan ja vielä hyvässä asennossa <3

& loppuun vielä pari epäonnistunutta yhteiskuvaa!








Mitä mieltä olette tällaisesta postauksesta, jossa ei ole ratsastuskuvia? Teenkö tällaisia jatkossakin?


6 kommenttia:

  1. Kiva postaus kaikenkaikkiaan! Hyvin kirjoitettu teksti ja hauskoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia ja hyvä postaus! Minua ei haittaa tällaiset postaukset, joissa ei ole ratsastuskuvia, joskus kuvaajan hankkiminen saattaa nimittäin olla hankalaa :) Toivotaan, että Voiton haava paranisi nyt hyvin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä.. Ja niimpä, toivotaan ettei tarvitsisi enää kuskailla Voittoa klinikalle.

      Poista
  3. Kiva postaus! Jos ei ratsastuskuvia ole, tee silti postauksia, että pysymme ajantasalla blogisi suhteen :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..