keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Voihan tippuvat putsit..

Heipä hei!
    Ajattelin tulla kuitenkin kirjoittelemaan tämän päivän tallitapahtumista vähän, vaikka ajatuksena ei ollut tehdä mitään postausta, kun kuvatkaan eivät oikein ole kummempia, mutta tulinpahan kuitenkin tarinoimaan tänne blogin puolelle. Eli.. tänään ratsastin Tuplalla, oli kivaa.. Menin yksin Suurella pellolla ja hankea riitti, voisin veikata että ainakin 50cm sitä siellä oli, ellei enemmänkin. Tupla jaksoi hyvin rämpiä hienon kauramoottorinsa ansiosta. Ravi oli NIIN kivan tuntuista selästä, kun tamma nosteli jalkojaan oikein kunnolla. Noin 30min ehdittiin menemään ja sitten olinkin jo aikeissa alkaa lopettelemaan, mutta mikäs meitä vielä viivytti?

    No.. Tuplallahan oli jokaisessa jalassa putsit ja etujaloissa jännesuojat, joista toinen oli tippunut matkan varrelle sekä myös kahdet putsit puuttuivat hepan jaloista. Siinä sitten oli mukava homma etsiä kolme kadonnutta suojaa pimeyden tehdessä tuloaan. Mutta ONNEKSI ensin näin maassa lojuvan jännesuojan ja melkein heti perään löytyi yksi putsi. Vielä yksi puuttui, lähdettiin tietenkin Tuplan kanssa rämpimään ihan toiseen pellon päähän ja siis saatiinhan me vielä ainakin 15min siellä etsiskellä ennen kun löytyi. Onni on iso hevonen ja valkea hanki, muuten en sitä suojaa olisi löytänyt. Hahah, semmoista meillä oli tänään, mutta joka tapauksessa, kaiken tuon suojaepisodin jälkeen kaiken kaikkiaan kiva tallipäivä. Tupla sai ratsastuksen jälkeen palkkioksi pari isoa porkkanaa, haleja ja hyvää hoitoa. On se niin kiva heppa, eikä turhia sätky. Seuraava ratsastuskerta taitaa ollakin ensi viikonloppuna, toivotaan että saataisiin jotain kuvia taas ;)


 Sori, oli pakko laittaa, nämä siis tänään otettu puhelimellani ilman salamaa ja muokkaamalla näistähän tuli ihan taidetta, vai mitä?




Mitäs mieltä olette tällaista enemmän tekstipainotteisesta postauksesta? Häiritseekö nämä huono-laatuiset ja erikoiset kuvat teitä, vai olisiko parempi, että julkaisen vain hyvälaatuisia kuvia, mutta harvemmin? Kommentoikaa ihmeessä!


4 kommenttia:

  1. Meilläkin on joskus hävinnyt putseja lumihankeen, mutta pienellä etsimisellä ne ovat sieltä löytyneet. Joskus on myös kesälaitumella tullut vastaan kadonneita suojia ja muita tarvikkeita esim. hanskoja :D Minua ei ainakaan haittaa, jos välillä tulee tämän tapaisia postauksia, joissa kuvat eivät ole huippulaatuisia! :)

    VastaaPoista
  2. Sun blogia on aina niin kiva lukea, mut nyt ei oo vähään aikaan tullut postausta. Onko sille jokin tietty syy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa huomenna tuleekin erikoispostaus blogini vuotissynttäreiden kunniaksi, nyt ei olla vaan ollenkaan päästy valoisan aikaan tallille, joten mitään kuvia tai aihetta postauksiin ei ole.. mutta luultavammin viikonlopun talleilusta tulee joku kuvapostaus.. ;)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..