maanantai 16. helmikuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset ja Tuplailua

    Oho, niinhän se viikonloppu meni jo, samoin ystävänpäivä ja laskiais-sunnuntai. Ystävänpäivänä eli lauantaina meillä oli aamutalli + Tuplalla ja Sateella kevyt maastolenkki. Tuplalla nimittäin oli torstaina rokotus ja nyt muutama päivä piti mennä vielä vähän rennommin. Lauantaina juoksutettiin myös Voittoa pellolla pariin kertaan ja ekalla kerralla poitsu vähän innostuikin ja laukkasikin muutaman askelen, itse olin tuolloin siivoamassa karsinoita ja katselin ikkunasta Voiton menoa. Toisella juoksutuskerralla Voitto meni aika laiskasti ja haluttomasti. Muutama kuvanen saatiin siitä. Ratsastuskuvia lauantaista ei tullut, mutta sunnuntaina kuvailtiinkin oikein urakalla. 




    Nyt mennään eiliseen eli laskiais-sunnuntaihin. Voin sanoa, että heti kun heräsin, niin en meinannut uskoa silmiäni avatessani verhot, kun sieltä paistoi ihana aurinko ja oli vähän pakkastakin. Jes, tätä olen odottanutkin, mitä parhain keli tehdä iltatallia ja ratsastaa. Tosiaan aloitettiin iltatallin teko tutusti heinien jaolla ja iltarehujen laitolla, sitten ratsastamaan. Kello oli varmaan jotain lähemmäs neljä ja vieläkin oli mukavan valoisaa. Hoidettiin Tupla rivakasti Elinan kanssa ja päästiin nopsasti uloskin, nimittäin pelkäsin, että aurinko lähtee kuitenkin pian laskeutumaan, mutta sehän paistoi vielä reippaasti yli tunnin ja napsittiin niitä kuvia auringon paisteessa. Menin alkuun vähän aikaa kentällä, kunnes Sadekin oli valmis ja lähdettiin yhdessä maastoon. Oli kyllä tosi kiva maastoilupäivä, metsässä oli niin kaunista ja hepat taisivat tykätä itsekin tuosta menosta. Tupla oli ihan innoissaan ja meni reippaasti Sateen perässä. Noin tunnin pituisen kevyen lenkin jälkeen palattiin tallille ja hoidettiin näin ratsastuksen jälkeen Elinan kanssa Tupla oikein huolellisesti. Tupla sai vielä rehua ja leipää palkinnoksi, hieno heppa! Sitten vietiin molemmat hepat takaisin pihattoon. Mutta kaikki taisi olla liian hyvää ollakseen totta, vastoinkäymisistä ei siis selvitty. Voitto nimittäin sai pahan kuumeen illalla. 39,2 taisi mittari näyttää ja taas Voittoa lähdettiin viemään klinikalle. Voihan kurjuus.. Me jäätiin siksi aikaa Elinan kanssa tekemään iltatallia ja saatiin onneksi vähän apuvoimia. Saatiin iltatalli reippaasti tehtyä loppuun.
Tähän loppuun paaljon kuvia sunnuntailta, joista ISO kiitos Elinalle!















tunnelmallinen(ko)?
ihanat maastopolut...









Kuvia tuli tällä kertaa aika monta, mutta toivottavasti teitä se ei haittaa, oliko teillä jotakin lempparikuvaa? Kommentoikaa..


4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Onnistuihan ne kuvat yllättävän hyvin auringon valon ansiosta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, mun lempparit oli: 4,8,14,17& tämä vika aika kivan värinen ja ihana tunnelma! :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..