sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Koulukiemuroita Sateella

Oli kiva "pitkästä" aikaan päästä jopa valoisan aikaan tallille ja sen vuoksi sain myös vihdoin julkaisukelpoisia kuvia tämän päivän ratsastelusta. Sateella oli siis eilen eli lauantaina ollut vapaapäivä ja kumma kyllä, ajattelin, että nyt sillä pitäisi olla sopivasti eteenpäin pyrkimystä, mutta toisin kuitenkin oli. Se oli hirveän vetelä ja "poljettava versio". Jouduin ottaa reipasta laukkaa kevyessä istunnassa melko alkuun, että sain moottorin jotenkin käyntiin. Auttoihan se kuitenkin. Mulla oli itselläni vain suuria ongelmia olla pitämättä sisäohjaa niin kireänä kädessä sillä se jotenkin automaattisesti menee sillä lailla. Otin vähän ravissa kolmikaarista kiemurauraa ja ulostaivutusta, sekä suunnanmuutoksia useaankin otteeseen. Alkoihan se loppujen lopuksi mennä ihan hyvääkin ravia ja siihen oli hyvä sitten lopettaa. Laukkaa en hirveästi ruvennut työstään sen kummemmin, mutta ravia jumppasin melko pitkään. Ainakin itselleni tuli ihan hiki, ettei ratsastus sentään pelkkää istumista ollut... Elina meni vielä mun jälkeen jotain 25min ja sitten lopetettiin. Ratsastuksen jälkeen laitettiin Sateelle vielä vähäksi aikaa fleeceloimi ja annettiin palkkiona vajaa kauhallinen builder mixiä (mysliä). Tekstiä en nyt enempää jaksa ruveta kirjoittelemaan, sillä vielä on kuvia ja videonpätkä aiheesta. Kuvista ja videosta kiitos Elinalle!


Alkutaivuttelua..


hauskaa on :D


















 nälkäinen eläin.. <3

 Mitäs Votelle kuuluu? siinä se kököttää hieman sotkuisena pihattoelämän ansiosta...
 <3




Säätääkää ihmeessä videon laatu HD:lle, mitä mieltä olitte tällaisesta postauksesta, kun oli reilusti kuvia ja video, kommentoikaa!

7 kommenttia:

  1. Ihan kiva postaus ja hienoja kuvia. Sade on hieno ja sä oot taittava ratsataja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva saada kuvia ja videota teidän menosta :) Onko Sateella tosi tasainen harjotusravi? Näyttää vähän siltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Sateen ravi ei kyllä aina ole tasaista, yleensä alussa se on aika pompottavaa, ellei saa sitä ravia sen verran ratsastettua ja kun Sateella on selkä pyöreänä, niin silloin siinä on kyllä mukavampi istua, mutta tosiaan ei se ravi aina noin tasaista ole, riippuu kuinka hyvin sen saa käyttämään eri osasia liikkumisessa... :)

      Poista
  3. Ihana katella HD-videota ;) Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Blogisi pääsi mukaan blogiarvosteluihin, joten jos haluat käydä katsomassa mitä siellä lukee niin postaukseen pääset tästä linkistä:
    http://annisstyle.blogspot.fi/2014/11/muutama-linkatuista-blogeista.html
    Kiitos blogisi linkkaamisesta!

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..