sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Tallilla taas

Päätin nyt sitten kuitenkin tehdä jonkinlaisen postauksen eilisen päivän hösellyksistä. Meillä oli siis aamutalli, joka hoitui rivakasti neljän ihmisen voimin. Kyllä mä silti olin vähän väsynyt vajaa 5h yöunien jäljiltä, mutta selvittiin siitä urakasta kuitenkin. Aamutallin jälkeen oli myös Voiton koulutusta, juoksutettiin pyöröaitauksessa, kun vaikutti sen verran energiseltä, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta. Eihän se Voitto halunnutkaan niin kovasti juosta, kun piti vähän "pakottamalla" pistää liikkumaan. Voiton liikutuksen jälkeen, hain Sateen tarhasta ja ratsastettiin vielä reippaasti kentällä. En kyllä jostain kumman syystä saanut eläintä liikkumaan niin hyvin, mutta kun ei säännöllisesti ratsasta, niin kehittyminenkin on aika hidasta. Mutta eiliseltä siis pari kuvaa ja pieni videonpätkä pieleenmenneistä treeneistä. Kuvien ja videoiden laadulle ei nyt voi mitään, sillä sää oli hyvin sumuinen ja muutenkin kamera ei kyennyt parempaan suoritukseen.






Mitäs tykkäsitte tällaisesta lyhyemmästä postauksesta? Saa kommentoida! Huomenna on muuten joulukalenterin ensimmäinen luukku, ajattelin ainakin joka päivälle jonkin postauksen väsätä, onko kukaan muu tekemässä joulukalenteria/ kenties jokaiselle luukulle postausta?

& OIKEIN HYVÄÄ ENSIMMÄISTÄ ADVENTTIA KAIKILLE!


8 kommenttia:

  1. Omasta mielestäni hevosen pään pitäisi olla luotiviivalla, eikä niin että yrität saada hevosen muotoon taivuttamalla ulos-ja sisään päin. Toiseksi. Ratsastat omaan silmään aika kovalla kädellä, mikä ei ole hyvä asia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan samaa mieltä kanssasi tuosta että "ratsastan aika kovalla kädellä", nimittäin mulle on oikeastaan sanottu juuri siitä, että pitäisi ottaa ronskit otteet käyttöön, ei mitään "hissuttelua".. se on juuri ongelmani, että en aina välttämättä paljoo tee siellä hevosen selässä mitään ja nyt kun on kyseessä suomenhevonen joka vaatii kovemmat otteet käyttöön näin alkuun, jotta alkaa sujumaan ja voi vähän hellittää ohjista tulevaa painetta. Joten tässä OMA mielipiteeni asiasta.

      Poista
  2. Uus banneri sopii tosi hyvin blogiin ja postaus oli kiva! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus :) voisitko joskus kirjoittaa tarkemmin miten koulutatte Voittoa ja millä tavoitteilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voisimpa vaikka joulukalenterin luukkuun kirjoitella siitä :3

      Poista
  4. Et ratsasta kovalla kädellä, päin vastoin kätesi ovat melko rauhalliset ja vakaat. Luotiviivalla kulkeminen ei ole tavoite, vaan se, että hevonen kantaa itse itsensä. Ethän pahastu toisten ikävistä kommenteista! Tsemppiä treeniin!

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..