maanantai 24. marraskuuta 2014

Talvinen kuvahaaste


B l o g i t a l l i l t a on tullut jälleen toinen haaste, nimittäin tämä talvinen kuvahaaste. Ja koska tykkään suorittaa näitä haasteita, niin miksipä en tätä tekisi :) Tehtävänä on siis kertoa, mikä talvessa on parasta ainakin viiden talvisen kuvan kera. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Talvessa on parasta...

ennen kaikkea lumi! Se tuo valoa kaikkialle. Hevosetkin tykkäävät piehtaroida lumessa, samalla karvakin pysyy siistimpänä.


Valkoinen tausta kuvissa! Lumesta on paljon hyötyä etenkin kuvissa, se tuo mukavan valkoisen taustan kuviin sekä saa kohteen näyttämään siistimmältä..






Laukkaaminen hangessa.. mikäs muukaan, (pitää vain muistaa, että hankitreeni on hevoselle hyvin raskasta ja sitä ei kannata liian kauaa treenata).




Mukavan kirpeät pakkaspäivät!
Aamulla on mukava käydä piipahtamassa ulkona, vaikka olisikin hurjan kylmä, se piristää kummaksi ja sitten on mukava käpertyä lämpimien vaatteiden/peiton alle rentoutumaan, kun on käynyt ulkona reippailemassa.



Joulun odotus!
Olen aina pitänyt joulun tunnelmasta, mutta jos lunta ei ole aattona, ei se tietänkään niin kivaa silloin ole, mutta se tunnelma ja koko joulu on jotenkin niin ihanaa aikaa.


Pahoitteluni, ettei Sateesta ollut paljoo talvisia kuvia, sillä monet niistä ovat tuhoutunut, joskus koneeni hajotessa! Laittakaa silti kommentteja!




6 kommenttia:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..