perjantai 28. elokuuta 2015

Blogin loppu, elämän loppu?

                      Näin olen saattanut vaikean päätöksen loppuun asti. Eli blogini lopettaa näiltä näkymin. Päätös oli itselleni hankala ja harmittaahan se itseänikin lopettaa blogijutut, mutta aika/ kiinnostus ei millään meinaa riittää, vielä kun on nuo opiskelut ja muut heppaharrastukset kuitenkin menossa. Kuvaongelma ei ole myöskään poistunut eli kuvia en voi lisätä muun kuin kännykän kautta, mikä on suorastaan rasittavaa ja eihän bloggaamisen kuulu olla tyhmää (eihän?). Sillä nykyään bloggaaminen tuntuu melkein pakkopullalta, kun kuvatkaan ei suostu tulemaan blogin kautta. Näin on asian laita ja itse kuitenkin pidän tätä ratkaisua parhaana mahdollisena itseni kannalta. Heppahommat ja muu elämä kuitenkin jatkuu iloisesti ja instagramiinkin voisin tehdä ihan oman heppatilin, josta voitte myöskin seurailla elämääni heppojen kanssa. Uskon, että lukijoideni joukossa on varmasti muutamia sellaisia, joita saattaa tämä muutos hiukan harmittaa (?). Blogin jätän vielä joksikin aikaa näkyville, jos jotakuta (minua :D) kiinnostaa katsella vanhoja postauksia. Tarkkaa ajankohtaa en vielä tiedä, koska blogi poistuu kokonaan, mutta ei ainakaan vielä. Minua ja heppaelämääni voitte vielä toistaiseksi seurata facebookin kautta, mikäli jaksaisin päivitellä sinne jopa useammin, kun en enää bloggaa. Ajattelin myös perustaa instagramiin ihan oman heppa-aiheisen tilin, josta pääsee myös seurailemaan touhujani (insta toivon mukaan pysyy paremmin ajan tasalla). Youtube tili pysyy myöskin käytössä, jos joskus vaikka lataisin jotain videoitakin sinne? Ainoastaan blogin osalta lopetan, eli muu media on kuitenkin käytössä. En usko, että "kärpäsestä tarvitsee tehdä härkästä". Ja voi muuten olla, että en pysy vuottakaan pidempään pois bloggaamisesta ja saatan perustaa uuden blogin, who knows? Ainiin ja vielä tärkein meinasi unohtua, en tiedä, kuinka voin kiittää teitä kaikkia ihania, parhaita lukijoita, joita mulle on kertynyt jo enemmän kuin tarpeeksi. Lukijoiden määrällä ei alunperinkään ollut mitään merkitystä, sillä blogin perustin kuitenkin enemmän itseäni varten, mutta kiitos silti jokaiselle ihanista, piristävistä kommenteista sekä myös rakentavasta palautteesta! Tähän perään vielä muutamia mustavalkokuvia blogin päättymisen "kunniaksi", jotka Elina otti keskiviikkona












Kiitos vielä kerran kaikille lukijoilleni! Ja seuratkaa toki muuta mediaani :)

7 kommenttia:

  1. Höh :( SUn blogi oli tosi kiva, mutta mikä minä täällä olen valittamaan, jos et jaksa, niin sitten et jaksa. Vinkkaa siitä instagramista vielä täällä, jos sellaisen teet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, itseänikin hieman harmittaa lopettaa bloggaaminen, mutta varsinkin kun on opiskelut sun muut, ei pääse enää niin usein tallille saatika ratsastamaan ja kuvaajaakaan ei aina ole, joten postauksia saattaisi muuten tulla hyvin harvoin, enkä itse tykkää pitää yllä "huonoa postaustahtia". :( Mutta kiva kuulla, että blogistani kuitenkin pidetään jonkun verran ;)

      Poista
  2. Voi ei :( Sun blogis oli yks mun lemppari blogeista ja on ollut todella kiva lukee sun heppailuista sekä katsella hienoja kuvia! Ymmärrän kuitenkin sun päätöksesi, koska bloggaamisen täytyy olla kivaa eikä mitään pakkopullaa... Hyvää jatkoa kuitenkin sulle ja jään seurailemaan instagramtilejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Kiitoksia paljon, ja juu, ilmoitan instagramtilini sitten kun olen sen saanut perustettua :)

      Poista
  3. Teetkö kuitenkin banneritilaukset loppuun mitä on keretty tilata ?

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..