keskiviikko 12. elokuuta 2015

Ravityöskentelyä

              Postaus kirjoitettu tiistaina...
              Tänään pääsinkin ratsastamaan ja testaamaan Sateen uutta satulaa ja uusia ratsastushousujani, jotka äiti osti kirpparilta. Hyvät on sekä satula, että housut. Alkuverkkasin pellolla jonkun aikaa, eikä kyllä mennyt mitenkään kovin hyvin, kun Sateella oli joku turbovaihde päällä ja halusi vain juosta ravurina. Äiti hyppäsi hetkeksi selkään kokeilemaan ja näyttämään  miten sitä hevosta ratsastetaan ja sitten kiipesin itse takaisin ja mentiin kentälle. Siellä alettiin sitten työstämään ravia (parempaan suuntaan). Oli kyllä taas sellaista säätämistä koko ratsastus mun osalta, mutta Sade silti jaksoi vielä ja loppua kohden meno alkoi parantua. Mulla kun oli paljon kaikenlaisia ongelmia, mm. könötys, ohjat venyi, eikä meinannut pysyä käsissä :D Alkukauheuksia huolimatta ratsastuksesta jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis, mikä on nykyään ollut harvinaista, varsinkin kenttätuuppailujen päättyessä. Mun jälkeen Elina tuli vielä vähäksi aikaa ja sitten olikin aika päästää Sade viilennykseen. Sade sai vielä syödä vihreetä narun päässä palkinnoksi ja pääsikin karsinaan lepäämään tämän jälkeen. Kuvista kiitos taas Elinalle!

"ihme pelleilijät"

Löytyikö lempparikuvaa?
PS: Blogiarvostelupostaus julkistetaan huomenna jossakin kohtaa, eli pian saat nähdä, pääsikö blogisi arvosteluun...

8 kommenttia:

  1. Kuvista huomaa, että sulla on kyllä hyvä istunta! Itse tykkäsin lähes kaikista kuvista ja viimeinen kuva oli kiva "loppukevennys". Meinaatteko tänä kesänä/syksynä vielä käydä Sateella jotkut koulukilpailut? Olisi kiva törmätä samoissa kisoisa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla ja saa nähdä mennäänkö enää koulukisoihin... Sateella on kuitenkin varsa masussa ja täytyykin ottaa vähän rennommin, joten en ihan usko, että mennään enää, mutta olishan se ihan kiva nähdä vielä joskus ;)

      Poista
    2. Kattelin Mäntsälään ilmottautuneita ratsukoita ja sieltä bongasin Sateen. Huomasin, että ratsastajan kohdalla luki Satu, onks se sun äiti tms.? :)

      Poista
    3. Juu on äitini, itse en oo tarpeeks treenannu kisoja varten, mutta ainakin vissiin aikeissa äitillä olis käydä ne kisat ;) Jos oot tulossa sinne, niin voidaan vaikka nähdä (mikäli itse pääsen sinne mukaan) :)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia ja muutenkin kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  3. Hienostihan teillä näytti menevän ja sulla on tosi kiva istunta :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..