keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mökkilaiffii

Heipähei taas! Pahoittelen postauksen myöhästymistä, tekstin kirjoitin siis jo sunnuntaina, mutta en ole saanut aikaiseksi vielä videon editoimista ja nyt päätinkin, että julkaisen tämän ainakin alustavasti pelkillä kuvilla, koska videon editointi ei meinaa oikein mennä loppuun asti...
                            Hyvillä fiiliksillä kirjoitellaan taas, sillä kelit on ollut mitä parhaimmat ja oltiin koko viikonloppu mökkeilemässä. Oli kyllä taas niin kivaa. Lähdettiin siis matkaan joskus viiden aikaan ja tietenkin siinä matkan aikana käytiin kaupassa ostamassa ruokaa ja herkkuja viikonlopulle ja siitä sitten jatkettiin matkaa kohti mökkiä. Perillä totesin, että "alkaa olla jo pikkuisen viileetä", mutta kyllähän me vielä uimassa käytiin. Vesi oli kyllä niin ihanan lämmintä. Loppuilta otettiin rennosti ja nukkumaankin mentiin "jo" kahdentoista aikoihin. 

            Lauantaina herättiin kaikessa rauhassa ja aamupäivällä käväistiin pyöräillen koskella (ruokittiin kaloja, ostettiin jäätelöt) ja kuvailtiin siellä jonkun aikaa. Matkalla mökille päätettiin käydä tsekkaamassa "Kukkosaari", sillä ei olla siellä ennen oltu ja se kuitenkin on ihan yleinen virkistysalue (opasteen mukaan), joten siellä sitten seikkailtiin jonkun aikaa. Käveltiin ensin pitkospuita pitkin ja sitten päästiin "kuivalle maalle" ja laavulle päästyämme keksittiin suunnitelma part.1. Ajateltiin tulevamme sinne uudelleen (veneellä soutaen) grillaamaan, sillä sinne ei meidän mökiltä kovin pitkä matka edes ole. Vähän ajan päästä karautettiin pyörillä takaisin mökille ja pulahdettiin järveen ja viihdyttiin siellä ainakin tunti. Saunomisen ja uinnin jälkeen valmisteltiin eväät ja vene retkikuntoon ja lähdettiin soutelemaan. Pientä pähkäilyä vaati se, että missä suunnassa saari ja laituri on, johon voidaan jättää vene. Lopulta löydettiin kohteemme ja iloinen grillailu saattoi alkaa. Syötyämme hypättiin veneeseen ja souteleminen alkoi. Musiikin tahdissa olikin mukavan kevyttä soutaa. Kun päästiin perille, oli tullut taas kuuma ja mikäs siinä, uimaan vaan! Jälleen uitiin ja saunottiin ja otettiin rennosti. Illan hämärtyessä alkoi lettujen paisto ja oli kyllä ihanan tunnelmallista siinä tulen äärellä olla. 

           Sunnuntaina herättiin vähän aikaisemmin (kymmeneltä) ja syötiin ensin aamupala ja sen jälkeen otettiin vielä kerran ilo irti järvivedestä ja mentiin uimaan. Siellä me hyvin saatiin kaksi tuntia kulumaan, aina välillä surffilaudalla aurinkoa ottaen. Mökiltä lähdettiin joskus kahden aikaan ja kyllä on niin mukava viikonloppu taas takana. Tällä kertaa tuli myös jotakin videomateriaalia kuvattua, kun päätettiin ykskaks, että "mitä jos tekisi jonkun viikonloppukoosteen (my weekend) tyyppisen videon" ja kuvaamisen tajusin vasta lauantai-iltapäivällä, mutta ajattelin kuitenkin tehdä jonkunlaisen videon viikonlopun jutuista, mitä edes sain otettua. Blogini on nykyään ollut niin "vähävideoinen", että olisi ihan paikallaan tämmöinen lyhyt video viikonlopusta. Kuvat (C) minä ellen toisin mainitse ja laatu on taas peräisin puhelimestani, eli sen mukaan elellään! :)











(C) Elina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..