tiistai 11. elokuuta 2015

Loppuloman kuvat puhelimelta

             Näin tässä taas pääsi käymään, että pikku tauko pääsi tulemaan ja kunnon heppapostauksetkin ovat aika harvassa nykyään, mutta muut "koulun alku hösötyskiireet" ovat olleet nyt etusijalla. Loman loppupäässä tuli kuitenkin taas kuvailtua kaikenlaista kivaa ja ajattelin tehdä näille kuville oman postauksen, kun ei mitään uusimpia heppakuviakaan ole tällä hetkellä. Viikonlopusta sen verran, että ollaan oltu vain iskällä kotona eikä mitään ihmeempiä reissuja olla tehty, paitsi vähän käväistiin papan mailla Vihtijärvellä ja siellä poimittiin mansikoita jonkun verran jne. Viikonloppuna ei ole kyllä taaskaan tapahtunut mitään kiinnostavaa, mistä haluaisin sen kummemmin kertoa. Keravan (Kansainvälisillä suurmarkkinoilla) käytiin jopa kolmeen kertaan pyörähtämässä ja tuotteiden hinnat huitelivat kyllä jossain siellä pilvilinnojen korkeuksissa, ettei muuta osteltu, kuin muutamat metrilakut ja fudget. 

                            Mutta siis säät on nyt olleet ihanan helteiset, ehkä jopa liiankin tukalat makuuni, jos ei mökillä olla. Sillä uimassa olisi kyllä ehdottomasti kivempaa olla tällaisillä hellesäillä. Koulutkin alkoi juuri huonona hetkenä, kun vasta juuri kesä sai alkunsa, olisin kyllä mielelläni ollut lomalla ainakin syyskuuhun asti. Hepparintaman suunnalta hyviä uutisia, Sateen kaviopaise on parantunut hyvin, joskin vielä otetaan rauhallisemmin, mutta kengittäjän pohjallisviritelmät näyttää auttavan. Jospa tässä piakkoin pääsisi taas satulaan. Eipä mitään asiaa sen enempää tähän, kuvien pariin! ;)

Vaikken sienten ystävä olekaan niin tämä kantarelli(pekoni)kastike oli erittäin hyväää ( kuvassa ei ollut vielä kermaa, mutta näkyy sienet ainakin paremmin)


Toivottavasti ei ollut liian tylsä postaus kun ei ole nyt hevosjuttuja, mutta pian on tulossa heppapostausta! Löytyikö lempparikuvaa?

2 kommenttia:

  1. Sut on haastettu!
    http://waldgeistory.blogspot.fi/2015/08/kuvahaaste_11.html


    ♥ Milla // Waldgeistory

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..