maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, Luukku 8: Joululahjatoiveet


Noniin, nythän ollaan jo melkein puolivälissä joulukalenteria ja sen kunniaksi päätin vihdoin paljastaa toivomuksiani. Kaikkeahan sitä saa toivoa, mutta kaikkea ei voi saada, näinhän se aina menee ja tänä vuonna listalle änkeytyy melko kalliitakin asioita.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Uusi puhelin!
Tätä olen toivonut jo tooodella pitkään ja monia hienoja olenkin jo kuolannut, esim. iphonet ovat vain jotain niin hienoa. Hienon ulkomuotonsa vuoksi ne omaavat hyvän kameran ja HD laatuisen videon, mutta jos niitä huonoja puolia sanoisin, niin lasinen NÄYTTÖ! No.. se nyt ei loppupelissä mikään suuri ongelma ole, kunhan hankkii hyvän suojakuoren niin eiköhän sillä pärjää..

Tästä mustasta Iphone 4:sta olenkin haaveillut, katsotaaan tulenko tätä koskaan saamaan..

2. Ratsastuskypärä!
En tiedä kuinka olen pärjännyt jo 2 vuotta tuon nykyisen pottakypäräni kanssa, vaikken alusta astikkaan ollut täysin vakuuttunut sen istuvuudesta päähäni, mutta luulisin ainakin piakkoin vaikka itse hankkivani sellaisen, ellen kohta puoliin uutta saa. Onhan se nimittäin tärkeää, että kypärä on tukevasti päässä eikä puoliksi ilmassa ja epämukavasti..

joku tämäntapainen ainakin näyttää mukavalta, en hinnasta niinkään varma ole, mutta eiköhän tämän tapaisia löydy halvemmallakin.

3. Ratsastushousut
Nämä ridahousut eivät nyt sinänsä ole se kaikkein eniten haluamani toivomus, mutta olisihan se kiva omistaa tämän tapaiset siistit ja koristeelliset housut, vielä kivalla kuvioinnilla ja muutenkin malli ja väri näyttää juuri niin minunlaisilta..


4. Ratsastus-sukat
"Sukkia ei koskaan voi olla liikaa". Näinhän se oikeasti meneekin, aina tulee tarvetta uusille ratsastus-sukille, sillä aina jossain vaiheessa kovan käytön jälkeen alkaa tulla niitä reikiä (ainakin mulla). Ihan muutama päivä sitten huomasin, että uusimmissa sukissa on jo reikä kantapään kohdalla ja onhan se aina ikävä yllätys, kun se tietää taas uusien hankkimista, mutta enköhän tule jossain kohtaa uusia saamaankin.


5. Huppari
Jostain syystä niin käytännöllinen vaate ja erityisesti urheiluhupparit on mun mieleen, ainoa este on niiden kalleus. Useasti on tullut katsottua kivan näköisiä ja hyvän mallisia huppareita, mutta kun on katsahtanut hintalappuun niin ei ole enää kyseinen tuote kiinnostanut. Jospa joku kaunis päivä menisi rahat säästäneenä kauppaan ostamaan oikeasti hyvän hupparin hintaan katsomatta. Ainahan saa toivoa ;)
juuri tämä väri ja malli olisi niin kiva..


Tuossa nyt olisi ne tärkeimmät, joita eniten toivoisin, mutta vielä jotain pikkutavaroita, esim. pesuaineita, vaatteita.. on aina kiva saada, joten nekin löytyvät toivelistalta, mutta en nyt jaksa niistä mitään kummempaa tekstiä väsäillä tai laittaa mitään kuvia. ;)
Mitä piditte tästä postauksesta, laittakaa kommenttia!
Onko teillä itsellänne kenties jotain samantapaista toivomusta?


6 kommenttia:

  1. Meijä pitää mennä joskus kaupoille!

    VastaaPoista
  2. Kiva lahjatoivelista! Itse haluaisin ratsastussaappaat, kivoja huppareita ja kenties uuden kypärän vanhan tilalle, jolla on kerta toisensa jälkeen pudottu, kolhittu ja naarmutettu. Tänä jouluna taitaa kumminkin kaikki mennä uuden kameran hankintaan... ehkä synttäreinä sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä ;) mulla taitaa taas puhelimeen mennä kaikki, mutta kaikkea ei voikkaan saada ;)

      Poista
  3. No hei mä voin luultavasti hommata sulle uusii sukkii, eiks kuulostaki aika hienolta lahjalta :P XD :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, osta ihmees jos haluut, mut en usko että tarvii enää lahjaa hommata :D

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..