perjantai 30. tammikuuta 2015

Hiljaiseloa, mutta mitäs meille kuuluu?

    Ärsyttää tämä epäaktiivisuus blogin suhteen, kun olisi kuitenkin kiva pitää säännöllistä postailua yllä.. Enkä ole päässyt ratsastamaankaan melkein kahteen viikkoon, tuntuu että ratsastustaidot on jo hävinnyt tuonne jonnekin yläilmoille. Mutta.. tänä viikonloppuna pääsen luultavammin ratsastamaan ainakin kevyesti. Mutta tässä teille vähän heppojen ja mun kuulumisia.
    Sade on viime aikoina tuntunut salaperäisesti kasvattavan mahaansa. Ollaan muutenkin jo useamman viikon ajan pähkäilty, että mikä voisi olla syynä koko ajan kasvavaan ja kovaan masuun ja sitten päädyttiin siihen tulokseen, että olisiko Sade kuitenkin tiine viime vuoden kesän astutusyrityksistä, vaikka lääkärit olivat sanoneet, ettei prosessi ollut onnistunut. Täksi päiväksi äiti oli järjestänyt ajan heppalääkärille ultraukseen ja arvatkaas mikä tulos sieltä tuli? Ei varsaa.. Sade on ylipainoinen ja kaikki maha on läskiä. Ja kaikki tuo miettiminen ja muu huolestuminen Sateesta päättyi ylipainoon. Sateella aloitetaan nyt kuntokuuri ja ruokia vähennetään. Eli treenit jatkuu normaalisti. Paitsi rokotuksen vuoksi eläin ei saa tänä viikonloppuna hikoilla.


Sateen mahalook tässä lähipäivinä..

    Voitto on toipunut hyvin ruunauksesta. Alkuviikosta se joutui olemaan karsinalevossa, pienellä liikutuksella noin 20-30min kävelyä kaksi kertaa päivässä, mutta torstaina pääsi jo takaisin tarhailemaan. Kävinkin tuossa tiistaina hoitamassa Voten ja kävelytin noin 20min kentällä. Olihan se tosi energinen alussa, kun pääsi ovesta ulos ja oikein syöksähti eteenpäin, mutta kun päästiin kentälle, niin rauhoittui kummasti ja käveli nätisti vierellä. 



    Elikkäs lyhyesti vielä kuulumisiani.. mulla on nyt vihdoin koeviikko takanapäin ja heti olo tuntuu kevyemmältä, kun luku-urakka on ainakin hetkeksi ohi. Nyt pääsee taas siihen normaalin talliarjen pariin. Liikuntaa kaipaankin, ettei ihan pelkäksi istumiseksi tämä elämä mene. No.. oonhan mä kävellyt joka päivä koululle ja takas yht. about 4km mutta ei se mikään hirmuinen urheilusuoritus oo.     Huomenna meillä on siis aamutalli ja ollaan suunniteltu tekevämme pienen maastolenkin Sateella ja yhdellä toisella tallilla olevalla hepalla. Ja kivaa päästä pitkästä aikaa jonkun muun hepan selkään kuin sen oman ja tutun. 


Kuvistunnin öljypastellityö..



Mitä sanotte tällaisesta peruspostauksesta? Toivottavasti ei ollut aivan tylsä, kun ei niitä ratsastuskuvia ole..mutta heitelkääs vaan kommentteja!
PS: Olen vähän muokannut blogiani, jos olette huomanneet, mitä pidätte?





6 kommenttia:

  1. Todella ihana ulkoasu täällä, wau! :o Itseasiassa tää on melko mielenkiintoinen postaus :D En vaan tiedä miksi, mutta mun mielestä tätä oli kiva lukea!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Olisi ollut kyllä aika moinen ylläri, jos Sateen mahasta olisikin löytynyt varsa, mutta harmi kun niin ei kuitenkaan käynyt. Mukava kuitenkin kuulla teidän kuulumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mutta nyt voidaan ainakin jatkaa treenejä normaaliin tahtiin... ;)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..