sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Pientä päivittelyä + puhelinkuvia

   Tässähän on taas kulunut mukavat "neljä päivää" kun ei ole postausta tullut.. oikeastaan nyt ei olla tallillakaan käyty, joten ei ole mitään heppajuttuja julkaistavaksi, mutta tämä nyt on tällainen välipäivitys ennen kuin päästään tallille ja saataisiin taas kuvia. Noh.. sitä odotellessa ;)          
   Viikonlopusta sen verran, että oltiin iskällä ja oikeastaan ei siellä mitään kummempia puuhailtu, kuin otettiin rennosti telkan ja elektroniikkavälineiden äärellä, paitsi lauantaina oli koulupäivä ja kuunneltiin eri ammattien luentoja.. se oli ihan ok, vaikka ei sitä lauantaisin jaksaisi herätä aikaisin ja mennä kouluun, mutta loppuviikonloppu oli vain kotona chillailua. Itse asiassa lauantai-illalla tapahtui eräs jännä asia.. sähköt lähti veke.. ykskaks kattovalo rupes välkkymään ihan kuin jossain kauhuleffas ja sit koko talo pimeni ja sitä jatkui jotain tunti ainakin ja sit oleskeltiin kynttilän valos.. Se oli kyl aika tunnelmallista :) Mut onneks välil saatiin sähköt takas, välil ne taas lähti pois jne.. mutta loppujen lopuks palautui takas.. kuulostaa ehkä hieman sekavalta, mutta niin siinä kävi. Juu ja tänään sain vihdoin nukkua pitkään ja tulipahan sitä nukuttua 11:sta asti. Eipä mitään ihmeempiä viikonlopusta, saa nähä millon tulee seuraava postaus, kun ei välttämättä ole mitään aihettakaan mistä kirjoitella, joten... katsotaan. Tässä vielä näitä hienoja puhelinkuvia viikonlopusta teille!

kanapastaa (my favourite) nams..

 taiteellinen kuva kylppäristä...

 kynttilän valossa tosiaan oltiin lauantai-iltana..
 JEE, vihdoin lunta!



selfie suuren laatan kanssa.. (ei vaan puhelimen).. :D
Sade torstaina niin innoissaan lähdössä liikkumaan, tui tui <3

Mitäs sanotte tällaisesta postauksesta? Ainiin ja muistutan teitä kaikkia, että OSALLISTUKAA BANNERIKILPAILUUN!!! Annoin pienen aikalisän, jonka vuoksi ensi viikon sunnuntaina vasta loppuu kisa.. eli teillä on vielä viikko aikaa tehdä.. KIITOS jo etukäteen, jos aiot osallistua!


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja hyvin kirjotettu teksti. Sun kännykäl saa oikeesti läheltä otettui järkkärilaadul! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu tää on jotenkin erikoistunu noihin lähikuviin.. ;)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..