torstai 22. tammikuuta 2015

Hyvästi Orhi...

    Tiedän. Otsikko on aika harhaanjohtava. Tällä haluan vain saada teidät kiinnostumaan lukemaan tämän tekstin. Nimittäin mitään oria ei olla sinänsä menetetty. Taino tavallaan joo, mutta tavallaan ei.. No jospa mennään siihen aiheeseen. Kyse on siis Voiton ruunauksesta. 
    Eli Voitto vietiin siis eilen 21.1. Hyvinkään Animagiin ruunattavaksi. Itse en vain päässyt mukaan ollenkaan, kun on nämä koeviikon valmistelevat lukemiset jne. Eli eilen illalla Voitto vietiin siis sinne ja se ruunaus tapahtui tänään 22.1. Kuulemma oli mennyt ihan sujuvasti koko homma ja Voitto oli ihan väsyneenä karsinassa nukutusaineen takia. Voi toista.. pääsihän se onneksi melko pian operaation jälkeen takaisin kotiin. 
    Saa nähdä milloin varsinaisia "ruunan" tuntomerkkejä alkaa näkymään Voitolla, se voi olla orimainen kuitenkin vielä monta kuukautta. Sitä ei voi tietää, missä vaiheessa eläin jättää hyvästit orimaiselle käytökselle. Nyt se on kuitenkin hyvissä hoivissa omassa kodissaan. Kyllä tästä seuraa paljon hyvää. Kaikki turha riekkuminen tammojen läheisyydessä päättyy sekä tarhaamis- ja laiduntamismahdollisuudet ovat monipuolisemmat ja muitakin asioita on helpompi järjestää. Eipä mulla muuta raportoitavaa ollut, pientä päivitystä vaan, että pysytte ajantasalla heppojemme kuulumisista.




Mitä mieltä itse olette ruunaamisesta? Saa laittaa kommentteja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..