perjantai 2. tammikuuta 2015

Ma-Pe kuulumiset

Sorry, on tullut pientä taukoa blogini postailuista, syynä se kun olen ollut isällä yötä ja konetta ei ole ollut käytössä.. Mutta palataan ensin tähän maanantaihin.. sain siis uuden kännykkäni ja en tuota kyseista Iphonea halunnutkaan, vaan varmistuin tähän päätökseen hankkia Huawei Ascend P7 ja nyt mulla on se. Enkä vielä ole tullut katuman päälle, voin sanoa, että entisen kännykkään verrattuna aivan huippu ja kamerakin 13MP, sekä video 1080p eli ihan järkkärilaatuista. Olen kyllä supertyytyväinen kameraan. Jospa sitä pääsisi pian testaamaan tallillakin.. (kun kelit paranee). Maanantaina tosiaan ostin kännykän ja loppupäivän kavereiden kanssa viriteltiin kuntoon. Ainiin ja maanantaina oli hirveen kylmä, -20'c joka on nykyään aika harvinaista. Tiistaista ei sen kummempaa, että pidettiin hauskaa kavereiden kanssa ja sittenhän ilta tulla tupsahti. Keskiviikkona nukuin pitkään ja tietenkin odoteltiin innoissaan iltaa/yötä, jolloin raketit alkaa laulamaan. Tosiaan kello 19.00 alkoi Järvenpäässä lasten ilotulitus ja mentiin sinne katsomaan, oli ihan jees näytös (ei mikään niin ihmeellinen). Sen jälkeen rentouduttiin ja tietenkin kello 00.00 mentiin ulos hyvissä ajoin katselemaan raketteja ja kuvailinkin niitä vähän uudella kännykälläni. Torstaina ei tehty mitään ihmeellistä, muuta kuin otettiin rennosti ja löhöiltiin ja tänään lähdettiin tallille, sillä oli iltatalli. Oli kyllä hyvin kurjaa tehdä hommia, kun miltei kaikki lumet on sulaneet ja muutenkin vettä satoi taukoamatta. Jospa se pakkanen purisi ihan tässä lähipäivinä edes vähäksi aikaa, sekä lunta sataisi. Huomenna meillä on taas aamutalli ja siinä onkin paljon taas hommaa.. Mutta tässä näitä kännykkäkuvia ihailtavaksi teillekin, sekä pieni rakettivideo.

Tältä tämä uusi vekotin nyt näyttää..



 maanantain lämpötila..













uuden vuoden kunniaksi jätskiateria..

Sateen herkullinen ruoka..



Mitäs piditte kännykkäkuvista ja kuulumisista?& oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2015 teille kaikille lukijoilleni!



4 kommenttia:

  1. Kiva video ja voisitko tehdä postauksen jossa kertoisi hepastasi vähän enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ensin lukea esittelysivut huolella läpi ja erikoispostaus-sivulta löytyy myös joitakin postauksia, jotka saattavat täydentää kysymystäsi..

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..