sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Horse Fairin kuvasaldoa (osa 1)

    Jouduinkin nyt pistämään tämän Horse Fair- postauksen kahteen osaan sillä sekä kuvia, että videoita tuli jonkun verran otettua niin muuten yhdessä postauksessa saattaisi olla liikaa kaikkea. Muutenkin videon editoiminen vie aikaa, enkä halua julkaista hätäisesti muokattua videota, joten jätän sen seuraavaan postaukseen. Monilla varmasti on nyt näitä Horse Fair- postauksia blogeissaan paljon paremmilla kuvilla varustettuina, mutta tämä postaus on mun omatekemä versio näistä messuista eli ymmärrättehän sen ja ettei jokaisella bloggaajalla voi olla huippujärkkäreitä käytössään. Mutta tässä oli nyt tällaista alkuhöpinää ja nyt mennään ihan itse asiaan eli niihin messuihin.

    Lauantaina siis lähdettiin sinne ja itseäni vähän jäi harmittamaan, kun saavuttiin paikan päälle vasta puoli yhden maissa eikä keretty oikein nähdä poliisinäytöstä kokonaan. No, nähtiinhän me loppuosa siitä, mutta kaikki tapahtumarikkaampi näytöksen osuus jäi kokonaan meiltä pois. Oltiin siis kaverini Sallan kanssa siellä messuilla ja tuon poliisinäytöksen jälkeen kierreltiin kojuja ja hevosrotuja läpi. Tuli kyllä pariin otteeseen ihasteltua suurta mustaa friisiläistä kalterien takaa, se oli kyllä niin kaunis. 

    Seuraavaksi ohjelmanumerossa olikin 130cm estekisa, joten suuntasimme yläkatsomoon istumaan jo hyvissä ajoin. Ihan hyvät paikat saatiinkin, sillä pystyin kuitenkin kuvaamaankin sieltä ylhäältä, vaikka kameran zoom ei ihan meinannut riittää.  Ratsukoita oli yhteensä 18 siinä luokassa ja seuraavassa 140cm luokassa oli 12 ratsukkoa eli vähän vähemmän. 

    Jännittävien estekisojen jälkeen käväistiin Hesessä syömässä, kun alkoi olla jo nälkä ja sitten vielä kierreltiin paikkoja läpi. Mitään ostettavaa ei tällä kertaa tarttunut mukaan, mutta aina ei tarvitse hamstrata kaikkea, vaikka olihan siellä suhteellisen edullisiakin juttuja, mutta aika paljon oli kaikenlaisia merkkivaatteita niin jäihän siihen sitä hintaa kuitenkin vielä aika kivasti. Sitten katseltiin vielä viimeiseksi ennen lähtöä vikellysesitykset ja kello alkoikin olla jo aika paljon, että päätettiin kuitenkin lähteä jo pois. Vähänhän sitä jäi harmittamaan, kun ei menty sinne jo heti kymmeneksi, kun jäi muutamat esitykset katsomatta, mutta ei voi mitään. Kivahan tämävuotinenkin Horse Fair oli, estekisa oli kyllä ihan parasta katsottavaa. Ensi vuonna sitten uudestaan ja toivottavasti silloin kerkiän kaikki haluamani ohjelmanumerot katsomaan ;)











 Auts, tällä ratsukolla kävi vähän huono mäihä... (C) Salla




 (C) Salla



Väsynyt American Bashkir Curly...



Mitäs sanotte kuvista? Laatu vähän kärsi, kun jouduin osan noista rajaamaan huonon zoomin vuoksi... Mitä ohjelmia te olitte katsomassa?


6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, vaikka kuvien laatu ei ollut kummoinen, silti jaksoin postauksen hyvin lukea :)

    VastaaPoista
  2. Mutta hei, Sonyhan on huippujärkkäri! :D ;) Kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja kuvatkin on hienoja huonolaatuisuudesta huolimatta! :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..