tiistai 16. kesäkuuta 2015

Epäonnistuneita yhteiskuvia ja Voittoa katsomassa

                     Tänään tehtiin jälleen reissu Hämeenlinnaan Voittoa katsomaan, mutta ennen sitä hoidettiin Sade. Laitettiin tänään kärryt Sateelle ja saatte nähdä pari epäonnistunutta yhteiskuvaa minusta ja Sateesta täällä blogissa. Sateen hoidon jälkeen ajeltiin Hämeenlinnaan. Kun oltiin perillä, haettiin Voitto siis laitumelta, joka sijaitsee noin puolen kilsan päässä tallirakennuksesta, jossa hoidetaan se. Poitsu vaikutti heti alusta pitäen jo villiltä ja ei meinannut pysyä käsissä kovin hyvin (äitillä siis). Voiton mielestä, kun se on kerran päästetty laitumelle niin siitä tuli aito villihevonen, eikä normaalit hoidot ja muut onnistukkaan niin helposti ja pienellä vaivalla. Saatiin kuitenkin Voitto pysymään paikallaan (ainakin jotenkuten) hoidon aikana ja sitten vietiin takaisin laitumelle. Ei viitsitty tänään kiusata poitsua kärryillä, ehkä joku toinen parempi ajankohta. 

          Pääsihän hevoshommissa nälkä tulemaan, joten mentiin koko poppoolla syömään Pizza Buffaan ja ihanaa ruokaa oli kyllä. Mätettiin ihan kunnolla ja koko rahan edestä, kun sai syödä niin paljon kun halusi. Matkustelua autossa mahtui tähän päivään jotain reilut 3 tuntia, että kyllähän sekin vei paljon aikaa päivästä, mutta ihan kiva reissupäivä oli tänään. Huomenna onkin luvassa ensin Sateen hoito ja liikutus ja sen jälkeen iltapäivällä mökille lähtö. Vietetään nimittäin juhannus mökillä eli tallijutut jatkuu vasta ensi viikolla, joten eiköhän myös silloin jotakin heppapostausta tule blogiinkin. Tähän loppuun kuitenkin tämän päivän kuvasatoa, ainakin jonkunlaista ja kaikki kuvat (C) Elina.


Kameran edessä poseeraaminen oli ilmeisesti meille aikamoinen haaste :D
yksi "onnistunut" kuva ehkä saatiinkin...
Jaa, mitäs tässä tapahtuu? Vammaiset liikenteessä... :D


"Oonks mä muka villi? Mähän oon ihan kiltistä tässä."
"Kaveriitt!! Mä tuun nyt!"


3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Mä tykkään varsinkin tosta teidän ensimmäisestä (isosta) yhteiskuvasta :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..