sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kaikenlaista kuulumista...

        Ei ollut tarkoitus pitää mitään viikon postaustaukoa, mutta jostain syystä muutaman päivän tauko pääsikin venähtämään pidemmäksi. Kiirettä pitää jonkun verran ja niin kesälomalla onkin hyvä olla tekemistä, mutta postausintoa ei vaan ole hirveästi ollut, vaikka lupasin, että aion kesäomalla panostaa postailuun. No nyt kuitenkin päätin tulla kerroskelemaan lähipäivien juttuja, (lähinnä tallijuttuja)
              Maanantaina ja tiistaina laitettiinkin Sateelle kärryt perään ja viime kärryilyistä Sateen kanssa onkin jo vuosi aikaa. Hyvinhän Sade meni ja näytti pitävän siitä menosta. Pääsinkin kärrykyytiin kumpanakin päivänä ja kivaahan se oli vaan istua siinä.

 innokkaan kärryhevosen innostunut ilme... :D

        Keskiviikkona tehtiin pikku "reissu" Hämeenlinnaan ensin Voittoa katsomaan ja sitten mummulle vähäksi aikaa. Voittohan se siellä näkyi nauttivan olostaan laidunheppana muiden ikäistensä ja vähän nuorempien kavereidensa kanssa. Alussa tutkailtiin maastoja, josko siellä voisi jonkun pikku kärrylenkin tehdä ja sitten lopussa tultiin siihen tulokseen, että eiköhän siellä jonkinlaisen lyhyen lenkin pääse tekemään. Voitto oli kyllä hoitamisen aikana aika hermoissaan sillä sidottiin se kiinni osittain tallirakennuksen sisälle ja osittain ulos. Saatiin kuitenkin poitsu valjastettua ja kärrytkin perään. Kierrettiin lyhyt lenkki niin kuin oltiin suunniteltu. Eipä me muuta keskiviikkona tehtykkään. Sade saikin pitää vapaapäivän, vaikka oltiin suunniteltu toisin.

Kaikki nämä upeat kuvat Voitosta (C) mummu ellen toisin mainitse...



Nämä kaikki yllä olevat kuvat on siis otettu silloin, kun Voitto pääsi ensimmäistä kertaa isolle ori- ja ruunalaitumelle...
10.6.15 (C) minä
Vähän muokkailua... harmi tuo Voiton vekki naamassa, muuten lopputulos olisi ollut siistimpi...

"huoh, millaiseen ruohopeltoon nuo ihmiset mut pistää liikkumaan ja vielä noiden kaameiden vekottimien kanssa..." (C) Elina

                   Torstaina ratsastin jonkun 10km lenkin maastossa ja muut käveli mukana. Sade oli kivalla tuulella ja ihan innoissaan maastoilusta. Muutama laukkapätkä irroiteltiin oikein reippaassa vauhdissa ja kivaa oli. Perjantaina oli taas kärrypäivä Sateella ja siinähän se tallipäivä menikin. Sen jälkeen lähdettiin mökille ajelemaan ja nyt ollaan vietetty viikonloppu mökillä. Ainoastaan perjantaina oli lämmin ja kiva sää, mutta lauantaina vähän viileämpää ja pilvistä. Käytiinhän me uimassakin, että ei se vesi tällä kertaa niin kylmää ollut.
Kaikki alla olevat kuvat (C) Elina, paitsi 2 viimeistä (C) minä.

Ja vielä pari puhelinkuvaa...

Sade perjantaina kärryhevosena...
Lauantai-illan kaunis auringonlasku.

Mitä mieltä olit tällaisesta pitkästä postauksesta? Mitä erikoispostauksia haluaisit nähdä blogissani? Kommentoikaa ihmeessä alas erikoispostauksia... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..