maanantai 8. kesäkuuta 2015

Köpöttelystä peltoralleihin

     Nyt ajattelinkin tehdä postauksen muutaman tallipäivän touhuista. Torstaina ja perjantaina äiti harjoitteli lauantain koulukisoja varten ja mä ratsastin kumpanakin päivänä Sateen vaan laitumelta eli se nyt oli jotain sellaista mummomeininkiä. Muutaman kuvankin Elina onnistui nappaamaan niiltä päiviltä, joten ne julkaisen tähän postaukseen.

     Lauantaina oli kisat kuten jo aiemmin mainitsin. Yksi pikku äksidentti siinä kuitenkin kävi, kun Sade tuli ulos traikusta niin heppahan ykskaks polvistui ja ei edes heti noussut ylös. Sen verran hämmentyneeltä Sadekin näytti, kun yhtäkkiä lyyhistyi, ettei edes tajunnut heti nousta. Kisat meni äitiltä vähän miten meni , kun Sadekin oli ihan väsyneen oloinen ja ei ollut yhtään innoissaan niin kuin normaalisti kisoissa on. Olihan se aika harmi, kun kellekään ei jäänyt kisoista hyvää fiilistä ja Sade oli ilmeisesti polvistuessaan saanut jonkinlaista osumaa, kun verkassakin tahditti normaalia enemmän. Tosin kisoja edeltävänä yönä oli saattanut olla hepoilla jotakin toimintaa, jonka takia Sade on ollut aika väsynyt.

     Sunnuntaina meillä oli iltatalli ja siinä väliajalla haettiin Sade laitsalta ja ratsastettiin tällä kertaa pellolla. Mä menin jotain kuusi kertaa peltolenkin ja Elina tuli vielä mun jälkeen ja meni muutaman kerran myös. Tällä kertaa laukattiin Sateen kanssa aika paljon ja kyllä sen vaan huomaa, ettei Sateen kunto ole ihan niin hyvä enää mitä se oli esim. viime kesänä. Nyt vaan yritetään monipuolisesti liikutella heppaa, ettei nyt vaan jo valmiiksi valtava pallomaha pääsisi paisumaan. Tänään ajettiin kärryillä ja hyvinhän se sujui, vaikka viime ajohommista taitaakin olla se vuosi ja Sade meni kokoajan kuitenkin ihan reippaasti ja innokkaasti. Sori sekavasta tekstistä, kun en nyt jaksanut säätää sen kanssa liikaa. Kuvista kiitos Elinalle!

sieltä se ravuri tulee... :D

1 kommentti:

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..