tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hyppypäivä!

        Tänään oli luvassa jotain muuta kuin koulua tai maastoilua, joten mitä muutakaan kuin hyppelyä! Ensiksi käytiin tietenkin hakemassa Sade laitumelta ja sitten hoidettiin hyvin. Kapusin tänäänkin satulaan ensin ja yhteensä menin jotain 40 minuuttia arviolta. Aurinkohan se mukavasti paistoi koko ratsastuksen ajan, vaikka tallille mennessä näytti niin pilviseltä. Aloitettiin verkka tietenkin perus ravilla ja laukalla ja sitten aloin ottaa kavalettia laukassa. Ensimmäiset hypyt olivat kaameaa häsellystä ja menin hirveään etukenoon. Onneksi sitten pikkuhiljaa hypyt alkoivat parantua, tosin oma esteistuntani on ihan ruosteessa ja helposti tulee sellaisia "perse pystyssä- hyppyjä" ja siksi ei onnistukaan niin hyvin. Pitäisi vain jollain saada oma istuntani kuntoon, sillä ei tuo tyyli kovin hienolta näytä. Samoin toinen ongelma lisää. Kädet työntyvät liian eteen ja kiskaisevat Sadetta suusta aina alastulossa. Mun täytyisi vaan harjoitella myötäämään myöskin paremmin. Tietenkin ongelmia tulee aina sitä enemmän mitä harvemmin hyppään, uskoisin noiden ongelmien kitkeytyvän pois jos menisi esteitä useammin. Notkoselkä meinaa esteillä tulla esiin, vaikka koulupuolella tuskin kuvia katsellessani näen mitään notkoselkää.

     Enivei... Sade oli innoissaan ja ehkä vähän turhankin innoissaan, sillä mentiin melko vauhdikkaasti välillä. Esteillä meillä oli kuitenkin kivaa, vaikka mä en tuota hommaa oikein hallinnut. Korkeudeltaan esteet oli jotain siinä 40-50cm paikkeilla eli ihan pikkuisia vaan mentiin. Mun jälkeen ratsasti vielä Elina ja hyppäsi ensimmäiset loikat Sateella ja hyvin meni. Sade oli niin innoissaan ja kulki kuin höyryveturi. Ratsastuksen jälkeen pestiin vielä vesiboxissa hiet pois, hierottiin linimentit jalkoihin ja annettiin elektrolyytit ja suolat, jotka Sade oli ansainnut. Lopuksi vietiin vielä takas laitumelle ja lähdettiin kotio. Ainiin, Voitolla on tänään synttärit ja poitsu on nyt virallisesti 2-vuotta! Nyt ei vaan päästä onnittelemaan sitä lähemmäs. Jos kiinnostaa niin käykää kurkkaamassa Voiton synttäripostaus Elinan blogista! Itselläni ei ollut aikaa eikä tarpeeksi kuvia ja kärsivällisyyttä väsätä noinkin pitkää ja hyvää postausta. Tähän postauksen loppuun tungen tietenkin lisäksi paaljon kivoja kuvia tältä päivältä ja ratsastuksestani, jotka kuvasi taas Elina!

Tämä on jotenkin niin ihana kuva Sateesta ja taustakin mukavan kesäinen ja rauhallinen...
Tää on mun lemppari näistä.
Vika hyppy saatiin onnistumaan, harmi, kun Sateen pää jäi estetolpan taakse... muuten kuva olisi ollut tosi hyvä.

Elinan ja Sateen ekat pomput meni tosi kivasti ja kevyestihän Sade menee pikkuristikon yli...

Löytyikö näiden kuvien joukosta jotain lempparikuvaa? Mitä pidit pelkästä kuvapostauksesta vai kaipaatko jatkossa enemmän videoita tai vähintään yhden videon postaukseen?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihania kuvia! :)
    Olisi kiva nähdä reilusti hyvälaatuisia kuvia, ei kuitenkaan samanlaisia.
    Videoita olisi myös kivaa nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi. Nykyään olen alkanut karsia kuvia aika kovalla kädellä eikä niitä siksi ole tullut postauksiin niin reilusti kuin niitä oikesti olisi ;) Ehkä yritän jatkossa laittaa reilummin kuvia ja myös jos niitä videoitakin saisi tungettua joukkoon useammin :3

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..